Βαθμολογία

Στον τελικό ο Απόλλων Λάρισας

Ο Απόλλων Λάρισας νίκησε στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΛ τον Φαλανιακό με 3–0 και πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλο του στον τελικό, ο οποίος θα βγει από τον αυριανό αγώνα (28/1) μεταξύ Ηρακλή Λάρισας και Αχιλλέα Φαρσάλων.

Στα πρώτα λεπτά είχε ευκαιρία ο Φαλανιακός. Ο Αλατάς σέντραρε παράλληλα προς στην εστία από τα δεξιά, όμως ο Αλεξανδρής βρισκόμενος υπό πίεση δεν κατάφερε με προβολή να προλάβει τη μπάλα και να τη στείλει στα δίχτυα.

Στο 27’ ο Λιλολάρι έβγαλε τη σέντρα στον Παλάσκα και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Με το 1 – 0 να παραμένει μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Απόλλων συνέχισε δυνατά και στο 50’ έκανε το 2-0. Ο Παλάσκας πάσαρε στον Μπόντε και αυτός με πλάσε από κοντά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 57’ ο Παλάσκας ήταν πάλι εκεί! Με διπλή προσπάθεια μέσα από τη περιοχή μετά από παράλληλη πάσα του Νάστα, πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμορφώνοντας το 3–0.

Στο 65’ νέα φάση για τον Απόλλωνα. Ο  Χαρούλης βγήκε τετ – α – τετ για τον Απόλλωνα έδωσε τη μπάλα στον Νάστα, ο τελευταίος σούταρε, όμως ο Δημήτρης Βάιος δήλωσε παρόν!

Τρία λεπτά μετά, ο Απόλλων είχε ακόμη μία καλή ευκαιρία και αυτή ήταν η τελευταία ουσιαστική στον σημερινό αγώνα. Ο Κουβελάς έκανε μία παράλληλη πάσα από τα δεξιά, ο Σουλιώτης έδιωξε, όμως στην επαναφορά ο Νάστας δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα, καθώς ο Δημήτρης Βάιος έδιωξε και πάλι.

Απόλλων Λάρισας (Μιχάλης Ζιώγας): Κουρδής Αν., Αντωνόπουλος (46΄Κούρο), Λιλολάρι, Φλώρος, Κολιός (62′ Κουβελάς), Γιαννακόπουλος, Κουρδής Γ., Παλάσκας (64′ Χαρούλης), Νάστας, Κυριάκος, Μπόντε.

Φαλανιακός (Φερραίος Γιαννακός): Βάιος, Φατούρας (62′ Λυγούρας), Βαρσάμης, Πανταζής Γ., Σουλιώτης, Μπλέντι, Κολοβός Ν. (9′ λ.τ. Κόκκινος), Σαχίνης, Αλατάς, Παπαγεωργίου, Αλεξανδρής (70′ Ιγγλέζος).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος, Γκαρέλης, Ακρίβος.