Βαθμολογία

Στον δρόμο για τον τελικό...

Αρχίζει την Τετάρτη (27/1) και ολοκληρώνεται την Πέμπτη (28/1) η ημιτελική φάση του κυπέλλου ΕΠΣΛ, η οποία θα κρίνει τις ομάδες που θα διεκδικήσουν το φετινό τρόπαιο.

Η αυλαία ανοίγει σήμερα στη Γιάννουλη (14.30) όπου θα τεθούν αντιμέτωποι ο Φαλανιακός με τον Απόλλωνα Λάρισας, ενώ αύριο την ίδια ώρα στη Νίκαια θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους ο Αχιλλέας Φαρσάλων με τον Ηρακλή Λάρισας.

Τέσσερις ομάδες της μεγάλης τοπικής κατηγορίας, δύο εκ των οποίων διαδραματίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον φετινό μαραθώνιο βρίσκονται στην τελική ευθεία για τον φετινό τίτλο, καθώς και οι τρεις εκπρόσωποι της Γ’ Εθνικής τέθηκαν νοκ άουτ.

Στη Γιάννουλη ο Φαλανιακός θα προσπαθήσει να δώσει απάντηση και να κερδίσει τη μία από τις δύο θέσεις στο φετινό τελικό. Σε ό,τι αφορά στον Απόλλωνα Λάρισας είναι το λογικό φαβορί, ωστόσο δεν θα πρέπει να επαναπαυθεί..

Την Πέμπτη στη Νίκαια, οι Αχιλλέας Φαρσάλων και Ηρακλής Λάρισας θα δώσουν την τρίτη κατά σειρά φετινή τους μάχη. Έχουν προηγηθεί οι δύο αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα με τους «κιτρινόμαυρους» να μετρούν ισάριθμες νίκες με 2-0 τόσο στη Νεάπολη όσο και στα Φάρσαλα.