Βαθμολογία

Σούπερ μεταγραφές από τον Δωτιέα Αγιάς!

Σούπερ μεταγραφές πραγματοποίησε η διοίκηση του  Δωτιέα, που τα δίνει όλα προκειμένου η αγαπημένη ομάδα της επαρχίας Αγιάς να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη και να παραμείνει τελικά στην Γ΄Εθνική κατηγορία. Άλλη μία μεταγραφή πιθανόν να γίνει τις επόμενες ώρες! Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν:

- Ο Τιάνγκο Γιούρι Τανάκα, Βραζιλιάνος με πορτογαλικό διαβατήριο, ο οποίος είναι 21 ετών, αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης και έπαιζε στην Παρανά(ομάδα Β΄Εθνικής της Βραζιλίας).

- Ο Πέδρο Ενρίκε, Βραζιλιάνος με ιταλικό διαβατήριο, ο οποίος είναι 21 ετών, αγωνίζεται ως δεκάρι και έπαιζε στην β΄ ομάδα της Ελλάς Βερόνα(Β΄Εθνική της Ιταλίας).

- Ο Φώτης Γκουντρουμπής, 21 ετών, αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και έμεινε ελεύθερος από την Α.Ε.Φαρκαδόνας, ενώ πριν πάει εκεί έπαιζε στην ΑΕΛ και τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

- Ο Ηλίας Καραγιάννης, 24 ετών, αγωνίζεται ως δεξί μπακ και ήταν στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, ενώ έχει παίξει και στην ομάδα του Τυρνάβου 2005.

Σε αυτούς προσθέτονται και ο γκολκίπερ Βασίλης Μάλτζαρης, όπως επίσης και ο Θανάσης Ουζούνογλου(21 ετών), ο οποίος αγωνιζόταν ως αμυντικό χαφ στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.

Εκτός από τις μεταγραφές, είχαμε χθες το απόγευμα και γεννητούρια στην ομάδα της Αγιάς, καθώς η γυναίκα του προπονητή Θάλεια Κόκκινου-Μάγγου από τη Φαλάνη, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.