Βαθμολογία

Aνακοίνωσε Χαντί ο ΟΦΗ

Κάτοικος Ηρακλείου έγινε και πάλι από την Τρίτη (26/1) ο Άγγελος Χαντί, αλλά αυτή τη φορά θα αγωνιστεί για λογαριασμό του ΟΦΗ ο 27χρονος μεσοεπιθετικός.

Ο άλλοτε παίκτης του Εργοτέλη είχε μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή, ήταν σε συζητήσεις με τους ανθρώπους των «ασπρόμαυρων» εδώ και σημαντικό χρονικό διάστημα και τελικά προέκυψε το ντιλ μεταξύ των δύο πλευρών.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Σε προφορική συμφωνία με τον Αγγελο Χαντί ήρθε η διοίκηση του ΟΦΗ, που κλείνει μια ακόμη σημαντική μεταγραφική υπόθεση, στην προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας.

Ο 27χρονος αριστεροόδαρος μεσοεπιθετικός βρέθηκε στο Ηράκλειο και είχε διαδοχικές συναντήσεις την Δευτέρα το βράδυ με τον υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΦΗ Γιάννη Πολεμαρχάκη και την Τρίτη με τον Γενικό Αρχηγό Γιάννη Τσακαλάκη και τον Δημήτρη Αποστολάκη. Ο Χαντί επέστρεψε στην συνέχεια στην Θεσσαλονίκη, απο όπου την Τρίτη το βράδυ απάντησε στους ανθρώπους του ΟΦΗ ότι αποδέχεται την πρόταση που του έγινε και θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ.

Ο Χαντί θα μείνει στην Θεσσαλονίκη για να τακτοποιήσει κάποιες προσωπικές του υποθέσεις και τις επόμενες ημέρες θα βρίσκεται στο Ηράκλειο, για να επικυρώσει και τυπικά την μεταγραφή του στον ΟΦΗ, αλλά και να ξεκινήσει προπονήσεις με την κρητική ομάδα. Για την απόκτηση του Χαντί υπήρχε θετική εισήγηση από τον προπονητή του ΟΦΗ Νίκο Νιόπλια, γεγονός που επιτάχυνε τις διαδικάσίες απόκτησής του».