Βαθμολογία

Παρελθόν από τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Συμελίδης

Λίγους μήνες διήρκησε η συνεργασία του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Παναγιώτη Συμελίδη. Ο 23χρονος άσος, ο οποίος εντάθηκε στο ρόστερ της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» τον περασμένο Ιούλιο, έχοντας αποδεσμευτεί από την Ερμιονίδα, έλυσε το συμβόλαιό του με τους «κυανόλευκους» και την Τρίτη (26/1) ανακοίνωσε και επίσημα το «διαζύγιο» των δύο πλευρών. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Παναγιώτη Συμελίδη και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Να σημειωθεί ότι ο Συμελίδης με τη φανέλα του Απόλλωνα πρόλαβε να καταγράψει 14 συμμετοχές (12 στο πρωτάθλημα, 2 στο Κύπελλο), ενώ σημείωσε και 1 γκολ.

Παράλληλα, η διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τον ΑΟΤ, τον μεγαλομέτοχο Χρήστο Γιαλιά και τους φιλάθλους των Θεσσαλών για τη φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου (23/1), όπου οι «κυανόλευκοι» πήραν τη νίκη εκτός έδρας με 1-0. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και ο πρόεδρος Έκτορας Μονεμβασιώτης, ευχαριστούν την ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα, τον μεγαλομέτοχο Χρήστο Γιαλιά και τον φίλαθλο κόσμο των Τρικάλων για την άψογη φιλοξενία στον μεταξύ μας αγώνα στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Football League.

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης υπόσχεται ανάλογη φιλοξενία στην αναμέτρηση του δευτέρου γύρου.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης»