Βαθμολογία

Ρέλλας: «Σύντομα θα έχουμε ευτυχή κατάληξη»

Μεγάλη ανάσα πήρε την Κυριακή (24/1) ο Παναιγιάλειος με το διπλό στη Ζάκυνθο, αλλά τα... σπουδαία έχουν να κάνουν με το διοικητικό και την προσπάθεια να βρεθεί λύση.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Αντώνης Ρέλλας, παραδέχτηκε ότι τα περιθώρια στενεύουν και ότι γίνονται προσπάθειες, ρωτήθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και άλλες ομάδες της Β' Εθνικής, ενώ εξήρε τους ποδοσφαιριστές των «μελανόλευκων». Αναλυτικά όσα είπε στο »Ράδιο Αίγιο»:

«Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για τη νίκη στη Ζάκυνθο. Σε όλα τα παιδιά και στο επιτελείο που είναι γνώστες των προβλημάτων και έκαναν κατάθεση ψυχής. Πολλοί ποδοσφαιριστές αμφισβητήθηκαν, γιατί κάποιοι στο Αίγιο πιστεύουν ότι πρέπει να έχουμε τον... Μέσι και τον Νεϊμάρ. Τα παιδιά αυτά έχουν αξία και ήθος και όταν χρειαστεί βάζουν πλάτη. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους».

Για τον προπονητή, Χρήστο Παρασκευόπουλο: «Μετά τη φυγή του Γιώργου Μαραντά πήραμε την απόφαση και είπαμε ότι μέχρι να πάμε σε επόμενο προπονητή υπηρεσιακός θα είναι ο Χρήστος Παρασκευόπουλος. Πιστεύω στις ικανότητές του. Το τάιμινγκ για τον ίδιο δεν ήταν κατάλληλο, αλλά οι ποδοσφαιριστές είναι αρμόδιοι να πουν αν έχει βοηθήσει και τι έχει προσφέρει».

Για το διοικητικό και τα σενάρια συμφωνίας με επενδυτή: «Θέλω να είμαι σαφής. Είδατε ότι όλο αυτό το διάστημα επαφών κινήθηκα διακριτικά και απέφυγα να μιλήσω. Θέλω όταν μιλάω να έχω κάτι ανακοινώσιμο. Διαψεύδω κατηγορηματικά όσα γράφονται. Όταν είναι κάτι έτοιμο θα το μάθετε πρώτοι σε συνέντευξη Τύπου. Όσο διαρκούν οι επαφές αποφεύγω να τοποθετηθώ για την προστασία της ομάδας. Δεν ξέρω πώς διαρρέουν όλα αυτά. Είμαι αναρμόδιος να κρίνω».

Για τα χρονικά περιθώρια που υπάρχουν: «Τα περιθώρια στενεύουν πολύ. Και στο μεταγραφικό για να διορθώσουμε κάποια πράγματα, αλλά το διοικητικό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Η ομάδα έχει βρεθεί σε αδιέξοδο, αλλά πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε ευτυχή κατάληξη.

Κατηγορηματικά το τονίζω ότι δεν υπάρχει συμφωνία. Πάνω από όλα είναι η ομάδα και ό,τι γίνεται είναι για το καλό της. Τα πρόσωπα δεν παίζουν κανένα ρόλο. Δεν το λέω για τις δύο τελευταίες επιτυχίες, αλλά αυτοί οι λίγοι που αμφισβήτησαν την ομάδα να βοηθήσουν τους παίκτες και να είναι κοντά, γιατί έχουν βάλει πλάτη πολλές φορές».

Για το αν η παράταση ενίσχυσης ισχύει και για τις ΠΑΕ που έχουν άδεια: «Δεν το ξέρω. Η ΕΠΟ έκρινε ότι για να διασώσει κάποια πράγματα, έπρεπε να δώσει κάποια ευεργετικά πλεονεκτήματα στις ομάδες χωρίς αδειοδότηση. Βλέπετε ότι δύο ομάδες αποτελούν παρελθόν και τι επιπτώσεις θα έχει μία χιονοστοιβάδα νέων αποχωρήσεων. Στο τέλος θα γίνει ένα πρωτάθλημα - παρωδία».

Αν πιστεύει ότι θα υπάρξουν κι άλλες αποχωρήσεις: «Δεν θέλω να προβλέψω, γιατί δεν ξέρω τα εσωτερικά των ομάδων. Η αλήθεια είναι ότι πολλές αντιμετωπίζουν προβλήματα. Έξι δεν έχουν άδεια και πέντε είναι υπό επιτήρηση. Μέσα στις έξι με άδεια είναι ο Παναιγιάλειος και αυτό με στενοχωρεί και με λυπεί η δύσκολη θέση στην οποία βρισκόμαστε. Θεωρώ ότι η συνέντευξη του Λεωνίδα Σκαρτσίλα είχε πολλά νοήματα. Πρέπει να τα λάβουμε σοβαρά υπόψη όλοι μας. Και η διοίκηση και ο κόσμος. Θέλουν μεγάλη στήριξη και όχι στο πρώτο αρνητικό αποτέλεσμα να αρχίσουν πάλι τα ίδια. Έχουν και ήθος και αξία οι παίκτες».

Σχετικά με την πιθανότητα αποχώρησης του Κρισμάρεβις με προορισμό τον Αχαρναϊκό, είπε: «Θα μιλήσουμε την Τρίτη και θα πάρουμε μία απόφαση που να έχει μία λογική».