Βαθμολογία

Ανέλαβε τον ΠΑΟ Κρουσώνα ο Πίτσος

Αλλαγή σελίδας στον πάγκο του ΠΑΟ Κρουσώνα. Μετά την ανακοίνωση του «διαζυγίου» με τον Ράικο Γιάνγιανιν, την τεχνική ηγεσία ανέλαβε τη Δευτέρα (25/1) ο Μηνάς Πίτσος. Ο παλαίμαχος άσος συναντήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας με τη διοίκηση του συλλόγου και έδωσαν τα χέρια, με τον Πίτσο να αναλαμβάνει επίσημα από την Τρίτη (26/1), κάνοντας την πρώτη προπόνηση με τους νέους του παίκτες. Στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε αποφασισμένος για δουλειά, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί τα καλύτερα και στον πρώην του προπονητή Γιάνγιανιν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το επιτελείο της διοίκησης του ΠΑΟΚ, ο πρόεδρος Γιάννης Δεικτάκης, ο αντιπρόεδρος Κώστας Πυργιανάκης, ο γενικός αρχηγός Αντώνης Κουτσογιαννάκης και ο γενικός γραμματέας Μύρος Πυργιανάκης, συναντήθηκαν σήμερα το απόγευμα με τον κ. Πίτσο και συμφώνησαν για τη νέα συνεργασία. Ο κ. Πίτσος θα πιάσει αύριο δουλειά στον Κρουσώνα, έχοντας την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες και πραγματοποιώντας την πρώτη προπόνηση».

Σε δηλώσεις του για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, τόνισε τα εξής: «Γνωρίζουμε την δύσκολη θέση που βρίσκεται η ομάδα του Κρουσώνα όμως όλοι μαζί, διοίκηση, προπονητικό τιμ και ποδοσφαιριστές θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας για να πετύχουμε το στόχο της παραμονής στην Γ’ Εθνικής. Το έργο είναι δύσκολο όμως και οι προπονητές πρέπει να αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες γιατί αυτές οι προκλήσεις της δουλειάς μας, είναι που θα φέρουν τις διακρίσεις και τις επιτυχίες. Και αναμφίβολα για μένα είναι μία πρόκληση η προσπάθεια που ξεκινάμε τώρα στον Κρουσώνα. Αυτή την εβδομάδα θα δουλέψουμε, έχουμε μπροστά μας ένα οριακό ματς με τον Αστέρα Βάρης. Θέλουμε ασφαλώς σε όλη την πορεία που θα διανύσουμε κοντά μας τον κόσμο του Κρουσώνα, να μας βοηθήσει και να μας στηρίξει. Όλοι άλλωστε γνωρίζουν ότι οι Κρουσανιώτες αποτελούν τον 12ο παίκτη του ΠΑΟΚ. Όσον αφορά τον προκάτοχό μου Ράικο Γιάνγιανιν, με τον οποίο συνεργάστηκα παλαιότερα για τρία χρόνια εγώ ως παίκτης και εκείνος ως προπονητής, του εύχομαι τα καλύτερα, γιατί είναι ένας υψηλού επιπέδου προπονητής και άνθρωπος».