Βαθμολογία

Ραγδαίες οι εξελίξεις στη Δόξα Δράμας

Βαρύ είναι το κλίμα στη Δόξα Δράμας μετά την ισοπαλία με τον Λαγκαδά. Οι «μαυραευτοί» παρουσίασαν πολύ προβληματική εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο, ισοφαρίστηκαν στο 90'+6 και όλα αυτά προκάλεσαν εκνευρισμό και προβληματισμό.

Το αποτέλεσμα ήταν να έχουμε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Στο έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της διοικούσας επιτροπής αποφασίστηκε να αποχωρήσει ο Ανδρέας Παντζιαράς, κάτι που έγινε γνωστό και μέσω ανακοίνωσης.

Αναλυτικά σε αυτή αναφέρεται: «Η Διοικούσα Επιτροπή του Γ.Σ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Ανδρέα Παντζιαρά μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Η Διοικούσα Επιτροπή θεωρεί υποχρέωσή της να ευχαριστήσει τον κύριο Παντζιαρά για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια».

Ο αντικαταστάτης του έχει ήδη βρεθεί, όπως όλα δείχνουν. Το βασικό ζητούμενο ήταν να είναι έμπειρος και να γνωρίζει τα δεδομένα. Ο Κώστας Βασιλακάκης πληροί τις προδιαγραφές και οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά. Παρουσιάστηκε θετικός και άμεσα αναμένεται να σηκώσει μανίκια και να ανακοινωθεί η πρόσληψή του.