Βαθμολογία

Παρασκευόπουλος: «Παλικάρια οι παίκτες μου»

Νίκη πολύ μεγάλης σημασίας πήρε στη Ζάκυνθο ο Παναιγιάλειος με 1-0. Μπορεί η κατάσταση στους Αιγιώτες να μην είναι ιδανική, αλλά οι ποδοσφαιριστές έδειξαν ανεπηρέαστοι από τη διοικητική αστάθεια. Έτσι στη συνέντευξη Τύπου ο Χρήστος Παρασκευόπουλος τόνισε ότι νιώθει ευλογημένος και ανατριχιάζει λόγω των ποδοσφαιριστών που διαθέτει.

Αναλυτικά: «Το ματς για τη Ζάκυνθο ήταν χωρίς αύριο, όμως κι εμείς προερχόμασταν από μία μεγάλη νίκη. Θεωρώ ότι από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο ήμασταν κυρίαρχοι. Μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο. Εμείς δημιουργούσαμε, εμείς προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου. Διαχειριστήκαμε το ματς πολύ καλά. Οι ποδοσφαιριστές έκαναν ακριβώς αυτά που είχαμε πει και στη στρατηγική και στην τακτική.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί κάτω από αντίξοες συνθήκες, όχι στα αποδυτήρια, αλλά στον ψυχολογικό τομέα έβαλαν πλάτη. Είναι παλικάρια και το έχω ξαναπεί ότι σαν προπονητής νιώθω ευλογημένος και ανατριχιάζω. Πολλά μπράβο και για το ποδόσφαιρο που έπαιξαν και για την εν γένει στάση τους σε όλη τη διαδικασία που περνά ο σύλλογος. Θέλω να πιστεύω ότι όσοι έμειναν, θα μείνουν ως το τέλος. Αυτή είναι η παράκλησή μου προς τους διοικούντες. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι η διοίκηση και ο σύλλογος είναι άξιοι άνθρωποι και κακώς βάλλονται».

Για την αλλαγή προσώπου με τον ίδιο: «Δεν έχω κάνει κάτι σπουδαίο. Δουλεύουμε στην τακτική, πώς θα διαχειριστούμε τον αντίπαλο και να παίζουμε το ποδόσφαιρο που μου αρέσει να βλέπω. Θέλω passing game και να έχουμε εμείς την πρωτοβουλία. Δουλεύουν και ανταποκρίνονται τα παιδιά. Οι παίκτες που έχουν περάσει από το αποδυτήρια ξέρουν ποιο είναι το μέταλλο. Το βλέπετε κι εσείς και στο γήπεδο και στις προπονήσεις και με την εν γένει συμπεριφορά τους. Έχω πει ότι όλοι πρέπει να βάλουν πλάτη για τον σύλλογο».

Από την πλευρά του ο Λεωνίδας Σκαρτσίλας δήλωσε: «Ευχαριστούμε τη Ζάκυνθο για την άψογη φιλοξενία, σε ένα ωραίο γήπεδο. Τέτοια γήπεδα κοσμούν το πρωτάθλημα και βοηθούν να προσφέρουμε θέαμα. Είναι όλοι μάγκες. Από τους παίκτες, τον Μαστροκυριάκο, τον Σταθακόπουλο, τον πρόεδρο, τον φροντιστή. Όλοι κάνουν κατάθεση ψυχής. Όποιος δεν τα βλέπει, βλέπει άλλο ματς. Δεν βάζουμε το οικονομικό συμφέρον πάνω από τίποτα όλοι. Εδώ και 3,5 χρόνια που είμαι στην ομάδα έχουμε πάρει τα λεφτά μας, που με άλλη διοίκηση δεν θα τα παίρναμε. Και αυτή η διοίκηση βάλλεται.

Όσο είμαι εδώ και μου δίνεται η δυνατότητα θα προσπαθώ όπως αρμόζει στο ήθος μου. Θα πω σε όποιον προσπαθεί και σκάβει λάκκους ότι το έβλημα της ομάδας είναι οι παλαιστές και ο Παναιγιάλειος δεν θα πέσει κάτω. Ευχαριστώ τον κόσμο που μας στήριξε. Αυτοί είναι το κύτταρο της ομάδας. Να έρθουν κοντά μας, να βοηθήσουν και να αναγνωρίσουν τον κόπο μας. Μένουμε και προσπαθούμε.

Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, στη διοίκηση και σε όλο το προπονητικό τιμ που τα πάει περίφημα. Δεν μας λείπει τίποτα. Αυτό που λείπει είναι να θωρακιστεί η ομάδα. Πάνω από όλα είναι η ομάδα, κανείς άλλος. Ελπίζω τα θετικά αποτελέσματα να συνεχιστούν».