Βαθμολογία

Μακρής: «Σημασία έχει η επόμενη μέρα»

Εικόνες διάλυσης παρουσιάζει ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» της Μαγνησίας αντιμετωπίζουν πάρα πολλά προβλήματα και φαίνεται δύσκολο να ολοκληρώσουν τη σεζόν.

Ωστόσο, στο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας κατέβηκαν να αγωνιστούν έστω κι αν δεν συμπλήρωναν ούτε ενδεκάδα! Αυτός ήταν και ο λόγος που τους συνεχάρη στη συνέχεια ο Θωμάς Μακρής, ο οποίος τόνισε ότι προέχει το ποια θα είναι η επόμενη μέρα του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα είπε: «Για εμάς σήμερα το αγωνιστικό περνάει σε δεύτερη μοίρα. Ξεκινήσαμε σήμερα στο παιχνίδι με εννιά ποδοσφαιριστές. Σημασία για την ομάδα μας αυτή τη στιγμή έχει η επόμενη μέρα. Σχετικά με το σήμερα, όπως είπε και ο συνάδελφος, δεν μπορούμε να ζητάμε ευθύνες από τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αγωνίστηκαν κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Πιστεύω ότι τους αξίζουν συγχαρητήρια που ήρθαν εδώ και ανταποκρίθηκαν, ώστε να γίνει το παιχνίδι, γιατί ήταν τελεσίδικο πως δεν θα γινόταν. Παρόλα αυτά, η ομάδα κατέβηκε να παίξει. Σημασία έχει η επόμενη μέρα.

Στην επόμενη μέρα πρέπει να σταθούμε, να σταθεί η ομάδα στα πόδια της και να συνεχίσει να υπάρχει. Υπάρχουν δυσκολίες, τις ζούμε καθημερινά κι ευελπιστώ να βρούμε τη λύση και η ομάδα να σταθεί εκεί που πρέπει».

O Δημήτρης Κεσίδης που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του παιχνιδιού, δήλωσε: «Ομάδες σαν τον Ολυμπιακό Βόλου είναι κρίμα να βρίσκονται σε αυτή τη θέση. Ελπίζουμε όλοι να συνεχίσουμε το πρωτάθλημα. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τα παιδιά που ήρθαν από μακριά, παρόλο που είχαν κάνει προσφυγή. Έπαιξαν σήμερα και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια».