Βαθμολογία

Γεωργιάδης: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας»

Στο 0-0 με την Παναχαϊκή κόλλησε ο Αγροτικός Αστέρας το απόγευμα της Κυριακής (24/1). Μπορεί να είχε την υπεροχή, αλλά το γκολ δεν ήρθε. Στη συνέντευξη Τύπο πήγε ο Κώστας Γεωργιάδης, άμεσος συνεργάτης του Γκόραν Στεφάνοβιτς, και δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο και τη δυσκολία που υπάρχει στο γκολ.

Αρχικά είπε: «Απέναντι σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία όπως είναι η Παναχαϊκή αλλά με αρκετά προβλήματα θέλαμε να κλείσουμε την παρένθεση της κακής εμφάνισης στην Καλλιθέα και να δημιουργήσουμε ευχάριστα συναισθήματα στα αποδυτήρια και τον κόσμο μας. Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Δεν είχαμε ενέργεια και δεν κρατούσαμε την μπάλα στα πόδια μας. Μας διακατείχε μια νευρικότητα. Στο δεύτερο αλλάξαμε το προφίλ μας δημιουργήσαμε πολλές φάσεις αλλά δεν ήρθε το γκολ. Κερδίζει και είναι χαρούμενος αυτός που σκοράρει, δεν σκοράραμε, αλλά τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Είναι... Γολγοθάς κι όλες τις ομάδες πρέπει να τις αντιμετωπίζουμε με σεβασμό. Τους δυο βαθμούς που χάσαμε σήμερα πρέπει να τους κερδίσουμε σε ένα εκτός έδρας ματς. Χρειάζεται πολύ καλή προετοιμασία για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι και νομίζω ότι αυτή η ισορροπία στα συναισθήματα πρέπει να συνεχιστεί. Πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ως τελικό».

Ερωτηθείς για το αν η αμυντική λειτουργία δίνει σιγουριά στην ομάδα, απάντησε: «Τα παιδιά έκαναν καλή δουλειά αμυντικά. Είναι μια βάση στη Β’ Εθνική για να μπορέσεις να πετύχεις πράγματα αλλά και αυτή η λεπτομέρεια του σκοραρίσματος είναι σημαντική. Σε κάνει χαρούμενο το μηδέν πίσω, αλλά ευτυχισμένο το να σκοράρεις».

Όσο για το αν η ομάδα έχει άγχος που δεν απομακρύνεται από τις τελευταίες θέσεις, σημείωσε: «Τα αποδυτήρια έχουν συναίσθημα. Καθετί που συμβαίνει υπάρχει δράση κι αντίδραση. Ο κόουτς προσπαθεί να περάσει στα παιδιά πως αντιμετωπίζοντας κάθε μας ως τελικό και προσπαθώντας να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από κάθε ματς αυτό μας κάνει να έχουμε νέα κίνητρα κάθε βδομάδα. Νέο κίνητρο είναι η Κέρκυρα και η ατομική βελτίωση. Δίνοντας αυτοπεποίθηση στα παιδιά στην προπόνηση ψάχνουμε τρόπους να σκοράρουμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

Από την πλευρά του ο Διονύσης Μακρυδημήτρης υπογράμμισε: «Πρέπει να αλλάξουμε την ψυχοσύνθεσή μας ως ομάδα. Δουλεύουμε καλά και είναι θέμα χρόνου πότε θα αρχίσουμε να παίρνουμε τα αποτελέσματα. Αυτό που μας έχει λείψει είναι η λεπτομέρεια. Ξεκάθαρα σήμερα μας έλειψε το γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε ιδιαίτερες φάσεις. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε τον αντίπαλο για να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ που θα βοηθούσε στη συνέχεια αλλά με την εξέλιξη του ματς στο δεύτερο ημίχρονο δικαιούμασταν ένα γκολ. Συνεχίζουμε, έχουμε δρόμο ακόμα, δουλεύουμε καλά και με σωστές βάσεις. Έχει δρόμο το πρωτάθλημα. Όσο περνάει ο καιρός κοιτάμε να βελτιωνόμαστε και θα έρθουν και τα αποτελέσματα».