Βαθμολογία

Σταθόπουλος: «Γίνεται μεγάλη προσπάθεια απ' όλους»

Έχει πολλά προβλήματα, αλλά δεν το βάζει κάτω. Ο λόγος για την Παναχαϊκή, η οποία αν και δεν έχει λύσεις, βρίσκει τον τρόπο να στέκεται όρθια. Την Κυριακή (24/1) πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στον Εύοσμο κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα και στη συνέντευξη Τύπου ο Στάθης Σταθόπουλος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του, ενώ προανήγγειλε μεταγραφές.

Αναλυτικά: «Ήταν το τρίτο μου παιχνίδι στην ομάδα. Εμφανίζει ένα πρόσωπο διαφορετικό από Κυριακή σε Κυριακή, παρότι είμαστε οι ίδιοι με σχεδόν μηδενική δυνατότητα διαφοροποίησης και λόγω αριθμού και λόγω θέσεων. Δεν έγινε και τρίτη αλλαγή ενώ πήγα πάλι να βάλω τερματοφύλακα για να διατηρηθεί το αποτέλεσμα εξαιτίας των δυσκολιών που περάσαμε στο τέλος με στημένες φάσεις στην περιοχή μας

Από αυτή την εβδομάδα πιστεύω θα ενισχυθούμε αριθμητικά με ερασιτέχνες παίκτες με δυνατότητες. Δεν περιμένω την άμεση βοήθειά τους σε ουσία αλλά θα ξεκουράσουν κάποια παιδιά. Είναι σημαντικός ο πόντος που πήραμε γιατί μας δίνει ψυχολογία. Τα παιδιά προσπαθούν πολύ και δικαιούνταν τον βαθμό κι αν ήμασταν πιο τυχεροί δεν ξέρω αν μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο τέρμα. Δεν επιτρέψαμε στην ομάδα του Ευόσμου να κάνει παιχνίδι. Αυτό μας διευκόλυνε στο αμυντικό κομμάτι.

Στις όποιες καλές στιγμές είχαμε και ήταν αρκετές νομίζω συγκριτικά με τα προηγούμενα ματς ίσως αν είχαμε πετύχει κάτι περισσότερο. Όμως είμαστε ικανοποιημένοι από τον βαθμό της ισοπαλίας ελπίζοντας σε καλύτερη συνέχεια γιατί είμαστε σε μια πολύ μεγάλη ομάδα που δεν αξίζει αυτά που περνάει.

Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από την διοίκηση, εμείς δεν έχουμε τα προβλήματα άλλων ομάδων. Έχουμε τον περιορισμό των μεταγραφών αλλά νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε γιατί γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια από όλους».

Από την πλευρά των παικτών ο Νίκος Τρίγκας ανέφερε: «Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις. Παλέψαμε, κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε και πήραμε τον βαθμό σε μια δύσκολη έδρα. Η συνέχεια είναι δύσκολη αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε και ελπίζω πως θα τα καταφέρουμε».