Βαθμολογία

Παράσταση για έναν ρόλο

Η Ακαδημία Τυρνάβου πέτυχε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη απέναντι στην Προοδευτική Βερσικούσιας με σκορ 3-0. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και στα 90 λεπτά και στην επανάληψη σκόραραν 3 γκολ. Εκτός απο τα 3 γκολ είχαν και αρκετές ευκαιρίες. Στο 5' ο Στάμου, Στο 9' ο Παπαχατζής Γ. απείλησαν πρώτοι ενώ στο 31' είχαν ευκαιρία διαρκείας με τους Παπαχατζή Γ., Μπάκο, Στάμου, Λόζο και Φουρκιώτη.

Στην επανάληψη όμως έπιασαν δουλειά. Στο 48' ο Λόζος θα πάρει την μπάλα απο τον Βίδρα και με ένα σουτ αστραπή θα κάνει το 1-0.Ο Ίδιος στο 63' είχε την ευκαιρία για δεύτερο γκολ αφού πέρασε όποιον βρει θα στείλει την μπάλα λίγο αουτ. Στο 60' ο Βίδρας αυτή την φορά θα βρεί τον Μπάκο Γ. και αυτός θα πλασάρει σε κενή εστία αφού πέρασε και τον κίπερ. Το τελικό 3-0 θα γίνει από τον Βίδρα με "τακουνάκι" μετά απο πάσα του Λόζου.

Ακαδημία Τυρνάβου (Νίκος Κεχαγιάς): Σαμπανλάρι, Ντούρος, Μπάκος Κ., Δασκαλόπουλος, Κόκκας, Παπαχατζής, Στάμου (78′ Μπαλοδήμος), Βίδρας, Λώζος (86′ Καραμούτης), Μπάκος Ι. (73′ Παπαδόπουλος), Φουρκιώτης.

Βερδικούσια (Κώστας Μπακλαβάς): Δαούλας Δ., Φραγκογούλας (75′ Μάνης), Θάνος, Μούμος, Ζερδαλής, Καρκατσέλας Σ. (75′ Καρκατσέλας Ν.), Δαούλας Ευθ. (65′ Κατίνας), Σινάπαλος, Οικονόμου Ν. Γ., Δήμκος, Μιχαλές.

Διαιτητική τριπλέτα: Στργίου, Καραθάνος, Μακρής.

Βασίλης Παπαχατζής