Βαθμολογία

Το πήρε στην επανάληψη η Γιάννουλη

Η Αστραπή Ν. Πολιτείας φιλοξένησε την Δήμητρα Γιάννουλης με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με το τρίποντο. Η Δήμητρα θα ανοίξει το σκορ με ένα σουτ του Μανάκα στο 13'.

Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες να φέρουν το ματς στα ίσα δύο φορές με τον Καλτσά να μην σκοράρει. Στο 25' ο Λιούσκας θα σκοράρει αλλά θα ακυρωθεί για οφσάιντ κάτι που διαφωνούν οι γηπεδούχοι. Στο 57΄ο Μπέλτσιος με κεφαλιά θα σκοράρει αφού η μπάλα θα χτυπήσει δοκάρι και μέσα.

Το τελικό 1-2 θα γίνει από τον Κοταρέλα στο 65' που ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Κατσαμάκας. Μάλιστα στο 75' η Αστραπή έμεινε με δέκα λόγο αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Ζγουραλή.

Αστραπή Ν. Πολιτείας: Μαγαζιώτης, Καλτσας, Παπαμάνος, Ζγούραλης, Καρκαντζάς, Μολάς, Μπαντέλας, Λιούσακς, Γκιουρσάνης, Αρσένης, Μπέλτσιος.

Δήμητρα Γιάννουλης (Βασίλης Μπακογιάννης): Παναγιωτόπουλος, Καλούσης, Κουντρουμπής, Εμμανουήλ, Μπάμπαλης, Μανάκας, Θώμος, Κοταρέλας (85' Τσουρτουκλής), Αμπατζήδης (50' λ.τ Χατζηγρηγορίου Κ.), Μακρής, Κατσαμάκας (80' Χατζηγρηγορίου Τ.)

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος Γ., Τέγος Δ., Τσατσαρώνης.

Bασίλης Παπαχατζής