Βαθμολογία

Λευκή ισοπαλία στη Φαλάνη

Φαλανιακός και Αμπελωνιακός αναμετρήθηκαν με το σκορ όμως να μένει στο 0-0. Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν δυνατό και καλό, με κλασσικές ευκαιρίες κυρίως για τον Αμπελώνα και ένα οριζόντιο δοκάρι στο 32’.

Της Βάσως Γκατζούλη

Υπήρχαν αρκετές φάσεις στο ματς και για την γηπεδούχο ομάδα όμως καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να πετύχει τέρμα. Στο 25’ ωραία μπαλιά έβγαλε ο Γρηγορίου στον Φετάου, αυτός έκανε το σουτ, μπλόκαρε με υπερένταση ο κίπερ.

Στο 32’ ο Μπέης έκανε τη σέντρα, ο Γωγάκος ένα καλό σουτ από πλάγια, απέκρουσε πολύ δύσκολα ο κίπερ και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 34’ ξέφυγε από την άμυνα ο Ιγγλέζος, τον πρόλαβε όμως ο Μπραζιτίκος που μάζεψε δύσκολα.

Στο 48’ το σουτ έκανε ο Μπέης από πολύ κοντά και έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 80’ ο Παπαγεωργίου εκτέλεσε το φάουλ, ο Βαρσάμης από κοντά πήρε την κεφαλιά και την έστειλε πάνω από την εστία.

Στο 91’ το πολύ καλό σουτ του Γρηγορίου δεν βρήκε δίχτυα.

*Την Παρασκευή 29/1 κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Αμπελωνιακός στο κέντρο For Seazon. Η βραδιά θα είναι πολύ όμορφη αφού στο κλαρίνο θα είναι ο μοναδικός Βαγγέλης Πέγιος και στο τραγούδι ο Γιώργος Αγγέλης.

Φαλανιακός (Φεραίος Γιαννακός): Βάϊος, Κόκκινος (46’ Βαρσάμης), Χρηστιανίδης, Σουλιώτης, Ντανίκας (58’ Καζάκης), Πανταζής, Κολοβός, Μπλέντι, Καρυώτης, Ιγγλέζος, Αλατάς Ι. (46’ Παπαγεωργίου).

Αμπελωνιακός (Βασίλης Νάρης): Μπραζιτίκος, Μαυρίδης, Φετάου, Κωτούλας, Γκόλτσος, Γρηγορίου, Χατζούλης, Τζιαρτζιάνης, Γωγάκος (85’ Πούλιος), Μπέης, Βούκιας (75’ Λιόντος).

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιτσανούδης, Καραμπούλας, Δεληγιάννη.