Βαθμολογία

Πέρασε από την Χάλκη η Γλαύκη

Ο Ηρακλής Χάλκης φιλοξένησε την Δάφνη Γλαύκης και ηττήθηκε με σκορ 2-3. Και οι δύο ομάδες είχαν πολλές ευκαιρίες αλλά μία έφυγε νικήτρια. Στο 15' οι φιλοξενούμενοι θα ανοίξουν το σκορ με τον Φώτο να κερδίζει πέναλτι και να το κάνει γκολ ο ίδιος.

Το 2-0 θα γίνει δέκα λεπτά μετά με αυτογκόλ ενός αμυντικού σε γύρισμα με το κεφάλι. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και απείλησαν με τον Ραπτοτάσιο και Βογιατζή χωρίς όμως να σκοραρουν. Τελικά ο Λιντέρης θα μειώσει σε 1-2 στο 31'.

Στην επανάληψη χάθηκαν ευκαιρίες για την ισοφάριση από τους γηπεδούχους με τους Σικαλιά, Ταρταμπούκα και Ραπτοτάσιο. Όμως στο 58' ο "νέος" στην ομάδα της Γλαύκης Καλούσης θα κάνει το 1-3. Το μόνο που κατάφερε η Χάλκη ήταν να μειώσει σε 2-3 στο 72' με το πλασέ του Σικαλιά.

Ηρακλής Χάλκης (Σπύρος Μούτσιος): Πράπας, Σταμάτης, Τζεμολάρι (85′ Ντεπάστας), Μόκας, Νταμήτρος (38′ λ.τ. Τραμπάκουλας),Τσακαβίτης (78′ Κατσιάνας), Ραπτοτάσιος, Ντινούλης, Σικαλιάς, Βογιατζής Χρ., Λιντέρης.

Δάφνη Γλαύκης (Θοδωρής Σκύφτας): Κουκούτσης, Τσιώλης Ευάγγ., Καραχάλιος, Μουμίν, Υφαντής, Βεργής, Κολιοφούτης, Τσιώλης Ν. (78′ Αλεξανδρής), Αγγελακόπουλος (70′ Μπατζογιάννης), Καλούσης (87′ Βράκας Χρ.), Φώτος.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Γκαρέλ ης, Δεληγιάννη Ευαγγ.

Βασίλης Παπαχατζής