Βαθμολογία

Μαραντάς: «Μόνο μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο...»

Πολύτιμο έδαφος στη μάχη για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα έχασαν τα Τρίκαλα με την εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης και ο Γιώργος Μαραντάς ήταν κατηφής μετά το τέλος του ματς.

Ο τεχνικός των Θεσσαλών, πάντως, δήλωσε ότι μόνο η ομάδα του υπήρχε στο γήπεδο, ωστόσο «πλήρωσε» μια αμυντική της αδράνεια, η οποία έφερε και το αρνητικό αποτέλεσμα.

«Παίξαμε ένα ντέρμπι κορυφής. Δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν είναι καλό για εμάς. Αν όμως μιλήσουμε για την εικόνα του παιχνιδιού, θα δούμε ότι υπήρχε μόνο μια ομάδα στο γήπεδο. Και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο αντίπαλός μας το μόνο που έκανε ήταν να παίζει με μεγάλες πάσες κυρίως στη δεξιά πλευρά που διαθέτει δύο ψηλούς ποδοσφαιριστές και προσπαθούσε με κάποια φάουλ και κάποια πλάγια άουτ να δημιουργήσει καταστάσεις. Είχαμε την κυκλοφορία της μπάλας και τελικές προσπάθειες, δύο ή τρεις στο πρώτο ημίχρονο», ανέφερε αρχικά ο Μαραντάς.

Και πρόσθεσε: «Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε την απόδοσή μας. Δυστυχώς πάλι από μια φάση αδράνειας δεχθήκαμε ένα γκολ. Συνεχίσαμε να προσπαθούμε μέχρι το τελευταίο λεπτό και ο Αχιλλέας (σ.σ. Σαρακατσάνος) που είναι δίπλα μου έχασε δύο ευκαιρίες απανωτές.

Είναι ένα παιχνίδι που ενώ είχαμε την κυκλοφορία, την υπεροχή σε όλο τον αγώνα δεν πήραμε τίποτα και αυτό είναι το πιο άσχημο πράγμα και νομίζω ότι οι μόνοι που μπορούν να αντιδράσουν είναι οι ποδοσφαιριστές».