Βαθμολογία

Χωρίς τρεις, αλλά με Νοριέγα η Νίκη Βόλου

Έτοιμη για την αναμέτρηση με τον Πιερικό την Κυριακή (24/1, 15.00) είναι η Νίκη Βόλου. Οι «κυανόλευκοι» ολοκλήρωσαν το Σάββατο (23/1) την προετοιμασία τους, με τον Κώστα Βελιτζέλο να αντιμετωπίζει τρία σοβαρά προβλήματα.

Συγκεκριμένα, ο Μπαλαράμπε δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του κι έτσι έμεινε εκτός αποστολής, όπως και ο Κοτίτσας που υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα. Απών θα είναι και ο Παπαδόπουλος που, αν και προπονήθηκε κανονικά, δεν έχει βρει ακόμα τον ρυθμό του. Αντίθετα, για πρώτη φορά στην αποστολή βρίσκεται ο Νοριέγα.

Αναλυτικά η αποστολή: Αλεξανδρής, Αναστασίου, Βέργος, Ελευθεριάδης, Ιβανίδης, Ιορδανίδης, Κανελλόπουλος, Κιπτίου, Κόλα, Λίμα, Ματθαίου, Μέτσε, Μπιτσάκος, Ναουμίδης, Νοριέγα, Παπουρτζής, Σταμέλος, Στούκας, Τσορμπαντζής, Χολέβας.

Παράλληλα, η διοίκηση ενημέρωσε τους φιλάθλους για τη μετακίνησή τους - όχι οργανωμένη, καθώς απαγορεύεται - λόγω των μπλόκων των αγροτών.

Αναλυτικά: «Μετά από τη σύσκεψη που έγινε στην Δ/νση Αστυνομίας Πιερίας αποφασίστηκε ότι οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 2 του Α΄ Δ.Α.Κ. Κατερίνης.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι (10) ευρώ. Με υπουργική απόφαση απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση. Σχετικά με τις κινητοποιήσεις των αγροτών και τα μπλόκα, γίνεται γνωστό ότι την Κυριακή η Εθνική οδός θα παραμείνει κλειστή στο ύψος των Τεμπών το μεσημέρι από ώρες 12:00-14:00 και το βράδυ από 19:00-21:00. Συστήνεται η διέλευση από τη διασταύρωση Γυρτώνης να γίνει πριν από τις 11:30.

Από Βόλο και ως τη Λάρισα προτείνεται η χρήση της Παλαιάς Εθνικής οδού για αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας, λόγω του  αποκλεισμού της Π.Α.Θ.Ε. στο ύψος της Νίκαιας».