Βαθμολογία

Διπλό «χτύπημα» από Παναργειακό

Η μεταγραφική ενίσχυση στον Παναργειακό συνεχίζεται. Με τη φανέλα των «λύκων» λοιπόν θα αγωνίζεται πλέον και δύο Κροάτες, οι δύο νέες προσθήκες της ομάδας. Πρόκειται για τον 22χρονο μέσο Μίραν Χόρβατ και τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό Πετράν Γκάβριτς. Τα δελτία τους μάλιστα έχουν ήδη εκδοθεί και θα είναι στη διάθεση του Ρομπέρτο Μπολάνο για την κυριακάτικη (24/1) αναμέτρηση με τον ΠΑΟ Βάρδας. Η ανακοίνωση του συλλόγου ανέφερε:

«Oι Miran Χόρβατ και Petar Gavric τα νεα αποκτήματα του Παναργειακού

Οι δυο Κροάτες που δοκιμάζονταν τις τελευταίες ημέρες στο Άργος, είναι τα νεα αποκτήματα του Παναργειακού και μάλιστα σήμερα εκδόθηκαν και τα δελτία τους, οπότε είναι στη διάθεση του Ρομπέρτο Μπολάνο για τον αγώνα της Κυριακής στην Βάρδα. Πιο συγκεκριμένα:

O Miran Χόρβατ, είναι γεννημένος στις 23 Μαρτίου 1994, στο Όσιγιεκ Κροατίας, είναι μέσος και αγωνιζόταν στην NK BSK Μπιγέλο Brdo Κροατία.

Ο Petar Gavric, είναι γεννημένος στις 21 Οκτωβρίου 1986, έχει ύψος 1,86 m, είναι κεντρικός αμυντικός και αγωνιζόταν στην HNK Γκορίτσα Κροατία. Εχει πλούσια εμπειρία αφου εκτος από την χώρα του έχει αγωνιστεί στην Τσεχία και στην Κίνα».