Βαθμολογία

Διαπραγματεύσεις για το «αύριο» του Παναιγιάλειου

Ημέρες εξελίξεων είναι αυτές που διανύουμε για τον Παναιγάλειο, όπως άλλωστε είχαμε προαναγγείλει. Έτσι το βράδυ της Παρασκευής (22/1) έγινε μία συνάντηση ανάμεσα στον Αντώνη Ρέλλα και τον Τάσο Ηλιόπουλο κοντά στην Αθήνα.

Ο δεύτερος, γνωστός στον χώρο του ποδοσφαίρου από την εμπλοκή του στον Άλιμο, ενδιαφέρεται για τους Αιγιώτες και ζήτησε να αναλάβει τις τύχες της ΠΑΕ. Συμφωνία δεν υπήρξε ανάμεσα στις δύο πλευρές κι έτσι οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν και το Σαββατοκύριακο (23-24/1).

Αυτό που βγαίνει είναι μία συγκρατημένη αισιοδοξία πως στο φινάλε οι δύο άνδρες θα δώσουν τα χέρια, αν και προς το παρόν δεν μπορεί κανείς με σιγουριά να πει κάτι. Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Ρέλλας θέλει να αποχωρήσει, κάτι που έχει τονίσει πολλάκις.

Από εκεί και πέρα, στην προπόνηση της Παρασκευής βρέθηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Πάνος Κουτρόπουλος με σκοπό να καθησυχάσουν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Εκεί μεταξύ άλλων ο Ρέλλας είπε: «Κάντε λίγο υπομονή, ξέρω ότι είστε επαγγελματίες. Πάμε δυνατά στη Ζάκυνθο. Να ξέρετε ότι είμαι εδώ και προσπαθώ για την καλύτερη δυνατή λύση».