Βαθμολογία

Στεφάνοβιτς: «Να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας...»

Την Παναχαϊκή θα υποδεχθεί ο Αγροτικός Αστέρας την Κυριακή (24/1) και ο Γκόραν Στεφάνοβιτς περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν το καλό τους πρόσωπο για να πάρουν το πολύτιμο τρίποντο.

Παράλληλα, μιλώντας την Παρασκευή (22/1) στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Σέρβος τεχνικός τόνισε ότι είναι απαραίτητο να εκμεταλλευθεί η ομάδα του τη δεδομένη δυναμική που έχει στην έδρα της.

«Θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα με σημαντικές δυνατότητες, η οποία αξίζει το σεβασμό μας και σίγουρα μία πολύ καλή εμφάνιση από την πλευρά μας. Θα φροντίσουμε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι στο αγωνιστικό πλάνο, αλλά εξίσου σημαντικό είναι να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα που μας δίνει το γήπεδό μας, που είναι ξεχωριστό στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η έδρα του Αγροτικού Αστέρα είναι φημισμένη για τις ιδιαιτερότητές της και πρέπει να φανούμε ανάλογοι αυτής της φήμης», ανέφερε ο Στεφάνοβιτς.

Σε ό,τι αφορά την πρόσφατη ήττα από την Καλλιθέα, σημείωσε: «Μετά τις πρώτες μέρες μου στην ομάδα δήλωσα ότι βλέπω μεγάλη διάθεση από τους ποδοσφαιριστές μου για βελτίωση και για τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου. Αυτή η εκτίμηση μου δεν έχει αλλάξει μετά το ματς της Καλλιθέας.

Είναι δεδομένο ότι όλοι όσοι βρίσκονται σε αυτή την ομάδα έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις από τους εαυτούς τους, αλλά για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε χρειάζεται χρόνος. Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Συνεπώς, μένουμε πιστοί στο προγραμματισμό μας και προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους ποδοσφαιριστές να μάθουν καλύτερα τη νέα φιλοσοφία, η οποία είναι ότι παίζουμε εκτός έδρας όπως ακριβώς και εντός έδρας, με στόχο τη νίκη και έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Δεν μας βγήκε σε ένα παιχνίδι, αλλά αυτό δεν ακυρώνει τη συνολική πρόοδο και την προσπάθεια που καταβάλλεται καθημερινά. Η ομάδα χρειάζεται στήριξη και ελπίζω ότι οι φίλαθλοί μας έχουν την ίδια άποψη, ώστε την Κυριακή να μας δώσουν ακόμα μεγαλύτερη ώθηση».