Βαθμολογία

Στα Ιωάννινα ο ΝΟΛ!

Το τελευταίο τεστ πριν από τους Χειμερινούς αγώνες Βορείου Ελλάδος, καλούνται να δώσουν οι αθλητές της αγωνιστικής ομάδας κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας, οι οποίοι αυτό το Σαββατοκύριακο (23-24 Ιανουαρίου) θα βρεθούν στο «4Ο swimming cup Ιωάννινα 2016», οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ιωαννίνων.

Υπό τη στήριξη και τις οδηγίες των προπονητών τους Ζήση Οικονόμου και Μαρίας Αναστασιάδου οι αθλητές της κολύμβησης θέτουν υψηλά τον πήχη για ακόμα μια φορά θέλοντας να αποδείξουν τη σκληρή δουλειά που έχουν κάνει στις προπονήσεις τους. Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Λ. εύχεται στους αθλητές και τους προπονητές τους καλή επιτυχία.

Στος Χειμερινούς αγώνες κορασίδων Β’ ο ΝΟΛ

Στους Χειμερινούς αγώνες κορασίδων Β’ που διεξάγονται στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο 23-24/01/2016, στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, θα συμμετάσχει ο  Ν.Ο.Λ. με τις αθλήτριες της συγχρονισμένης κολύμβησης που έχουν πιάσει τα όρια.

Υπό τη στήριξη και τις οδηγίες της προπονήτριάς τους Νταβαντζίκου Γεωργίας τα κορίτσια είναι έτοιμα να κερδίσουν μία ακόμη αγωνιστική εμπειρία και θέτοντας τους στόχους της προσπάθειας τους υψηλά, να επιστρέψουν με την επιτυχία στις αποσκευές τους. Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Λ. εύχεται στις αθλήτριές και την προπονήτριάς τους καλή επιτυχία.