Βαθμολογία

Ματαίωση και στο Βόλο

Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν γλίτωσε το μοιραίο. Όσες προσπάθειες και αν έκανε η νέα προσωρινή διοίκηση, το ποσό που κατάφερε να συγκεντρώσει δεν ήταν τέτοιο που να ικανοποιούσε τις εγγυήσεις που είχαν ζητήσει οι ποδοσφαιριστές. Μάλιστα, οι τελευταίοι με επιστολή τους στο flnews ζήτησαν την αποδέσμευσή τους, ενώ το ρεπορτάζ μας αναφέρει πως την Παρασκευή (22/01) κατατέθηκαν προσφυγές και από τους Σταμάτη Καρρά, Δημήτρη Αρβανίτη.

Ο πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης, Γιάννης Θεοδωρίδης έκανε γνωστό ότι συγκεντρώθηκε ένα ποσό της τάξης των 15.000 ευρώ, με αποτέλεσμα να μην είναι αυτό αρκετό για να πειστούν οι ποδοσφαιριστές και να συνεχίσουν. Απομένει, λοιπόν, η ανακοίνωση της διοργανώτριας για τη ματαίωση του προγραμματισμένου για την Κυριακή (24/01) αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Με τα έως τώρα δεδομένα, όλοι μιλούν για αποχώρηση από το πρωτάθλημα, καθώς ακόμα και για την ενίσχυση του ρόστερ θα πρέπει πρώτα να καταβληθούν περί τα 45.000 ευρώ σε ΙΚΑ και Εφορία, αφού οι ρυθμίσεις χάθηκαν... Έτσι, οι Θεσσαλοί ακολούθησαν τον Εργοτέλη μέσα σε μία εβδομάδα.

flnews