Βαθμολογία

Επιστρέφει ο Εζίλ, ενδεχομένως και ο Αλέξις!

Ο Μεσούτ Εζίλ θα επιστρέψει, όπως λίγο-πολύ όλοι περίμεναν, στην αγωνιστική δράση για την Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι, ενώ ο Αρσέν Βενγκέρ επιβεβαίωσε πως την πολυαναμενόμενη επιστροφή του ενδέχεται να κάνει και ο Αλέξις Σάντσες.

Ο Γερμανός μέσος έμεινε εκτός από το ματς απέναντι στην Στόουκ την περασμένη εβδομάδα, για λόγους προφύλαξης αφού ένιωσε κάποιες μικρές ενοχλήσεις, ενώ ο Χιλιανός βρίσκεται για αρκετά μεγάλο διάστημα εκτός.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Αλσατός κόουτς αναμένεται να τον προφυλάξει -ξεκινώντας τον από τον πάγκο κατά πάσα πιθανότητα- και να τον ρίξει στο ματς εφόσον χρειαστεί. Άλλωστε, αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις του, κατά τις οποίες:

«Είμαι προσεκτικός με τον Αλέξις γιατί δεν μπορούμε να ρισκάρουμε ένα πισωγύρισμα. Αυτό θα σήμαινε πως θα μείνει για αρκετό διάστημα εκτός, οπότε δεν θέλουμε να τζογάρουμε. Τα σημάδια, ωστόσο, που έχει δείξει στις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας, είναι θετικά.

Έχω, όμως, αμφιβολίες γιατί ήταν για μεγάλο διάστημα εκτός και υπάρχουν οι κίνδυνοι που ανέφερα εάν επιστρέψει νωρίτερα απ' όσο πρέπει. Είναι καθαρός σε όλες τις εξετάσεις, έχει προπονηθεί όλη την εβδομάδα, αλλά η ένταση ενός μεγάλου αγώνα δεν μπορεί να προσομοιωθεί στις προπονήσεις. Πρέπει να σιγουρευτούμε πως το ρίσκο θα είναι μηδαμινό».