Βαθμολογία

Πήγε Σπάρτη ο Παναγιώτου

Ο ένας μετά τον άλλον φεύγουν οι παίκτες από τον Ολυμπιακό Βόλου έχοντας καταθέσει προσφυγή. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Σταύρος Παναγιώτου, ο οποίος βρήκε ήδη την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη.

Αυτή θα είναι η Σπάρτη, όπως η ίδια η ομάδα ενημέρωσε. Ο 21χρονος, μάλιστα, από την Παρασκευή (22/1) αναμένεται να ξεκινήσει και προπονήσεις με τους Πελοποννήσιους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο νεαρός οπισθοφύλακας κατέθεσε προσφυγή σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου και διεκδικεί την ελευθέρας του. Ο Σταύρος Παναγιώτου από αύριο θα ξεκινήσει προπονήσεις με την ΑΕ Σπάρτη και εφόσον δεν παρουσιαστεί πρόβλημα με τον σύλλογο της Μαγνησίας θα ενισχύσει άμεσα τις προσπάθειες της ομάδας μας για την επίτευξη των στόχων μας.

Ο εξελίξιμος και ιδιαίτερα ταλαντούχος παίκτης ήταν βασικό στέλεχος της ΑΕ Καραϊσκάκης την περίοδο 2014-15 (28 συμμετοχές και 3 γκολ) η οποία έχασε την άνοδο στη Football League την τελευταία αγωνιστική από τον ΑΟ Τρίκαλα. Την σεζόν 2013-2014 έφτασε τις 22 συμμετοχές με την αρτινή ομάδα. Από το 2010 αγωνίζονταν για μια διετία στον Εθνικό Φιλιππιάδας, ενώ το 2012 μετακόμισε στην Κασσιώπη».