Βαθμολογία

Ραντίνοβιτς: «Ήρθα γιατί πιστεύω στην επιτυχία...»

Με τον Βάγια Ραντίνοβιτς στον πάγκο της βαδίζει πλέον η Ζάκυνθος και ο Σέρβος τεχνικός έδειξε στις πρώτες του δηλώσεις ότι έχει αυτοπεποίθηση. Ο νέος προπονητής των νησιωτών, λοιπόν, μίλησε στα τοπικά Μέσα και τόνισε ότι πιστεύει στην επιτυχία και πως όλα θα εξελιχθούν κατ' ευχήν για τη νέα του ομάδα.

«Ήρθα εδώ γιατί πιστεύω στην επιτυχία. Ο μάνατζέρ μου και ο πρόεδρος μου εξήγησαν τόσα πολλά πράγματα για την ομάδα και το νησί. Είμαι θετικός για το μέλλον μας. Ξεκινήσαμε τα δουλειά σήμερα (σ.σ. Τρίτη).

Προσπαθήσαμε να μάθουμε τόσα πολλά πράγματα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Θα δούμε και ελπίζω να μπορέσουμε να τα καταφέρουμε πολύ καλά στα επόμενα παιχνίδια. Συνάντησα τόσους καλούς ανθρώπους γιατί ήρθαμε τη Δευτέρα. Είδα πολλούς ανθρώπους που αγαπούν το ποδόσφαιρο και μου άρεσε αυτό», ανέφερε ο Ραντίνοβιτς.

Ενώ σχετικά με το κυριακάτικο (24/1) ματς κόντρα στον Παναιγιάλειο, στο οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του, είπε: «Όλοι μου λένε για κρίσιμα παιχνίδια. Έχουμε τόσους αγώνες στο μέλλον που μπορούμε να κάνουμε πολλά. Θα κάνουμε το καλύτερο στην επόμενη αναμέτρηση. Ξέρουμε ότι είναι σημαντικό να κερδίσουμε. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και θα δούμε τις λεπτομέρειες για αυτό το ματς».

Πηγή ΦΩΤΟ: ioniansports.gr