Βαθμολογία

Μαγγίνας: «Δεν πετάει στα σύννεφα ο Φωστήρας»

Πλώρη προς την επιστροφή του στη Β' Εθνική έχει βάλει ο Φωστήρας και ένας από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει φέτος είναι ο Γιώργος Μαγγίνας. Ο 26χρονος αμυντικός μίλησε την Τετάρτη (20/1) στην επίσημη ιστοσελίδα του «Φονέα» και τόνισε ότι κανείς στην ομάδα του Ταύρου δεν... ξεφεύγει, υπογραμμίζοντας ότι απαιτείται σοβαρότητα εν όψει της κυριακάτικης (24/1) εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ερμή Ζωνιανών.

«Θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα που είχαμε στα προηγούμενα ματς και με την ίδια προσήλωση που έχουμε δείξει σε όλα τα ματς μέχρι σήμερα. Είτε εντός είτε εκτός έδρας εμείς σεβόμαστε ολους τους αντιπάλους. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε υποτιμήσει κανέναν αντίπαλο και το ίδιο θα κάνουμε και με τον Ερμή Ζωνιανών.

Aπό την αρχή του πρωταθλήματος μέχρι και σήμερα, παρά την πορεία μας, παραμένουμε αρκετά προσγειωμένοι. Δεν ενθουσιαζόμαστε και δεν πετάμε στα σύννεφα. Άλλωστε, ο β' γύρος γνωρίζουμε ότι θα είναι πιο δύσκολος και απαιτεί μεγαλύτερη σοβαρότητα, προσπάθεια και ψυχικό σθένος», δήλωσε ο Μαγγίνας.

Ενώ σχετικά με την πρόσφατη νίκη επί του ΟΦΗ είπε: «Πάντα μια νίκη σου δίνει ψυχολογία αλλά όταν επιτυγχάνεται απέναντι σε έναν αντίπαλο με την ιστορία και τις δυνατότητες του ΟΦΗ δεν μπορεί παρά να σου δίνει δύναμη και να μεγαλώνει το brand name που έχεις σαν σύλλογος.

Για εμένα προσωπικά ήταν ένα από τα πιο δυνατά παιχνίδια και όχι μόνο για τη φετινή σεζόν και όταν λέω δυνατό παιχνίδι εννοώ σωματικά. Θεωρώ ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι απαιτούσε και ψυχική δύναμη και εμείς την είχαμε».