Βαθμολογία

Aναλαμβάνει τον Πανσερραϊκό ο Κάμπος

Το όνομα του Πάουλο Κάμπος είχε κυριαρχήσει στην επικαιρότητα του Πανσερραϊκού πριν από ενάμιση μήνα, ωστόσο προτιμήθηκε ο Παύλος Δημητρίου να είναι αυτός που θα αντικαθιστούσε στην τεχνική ηγεσία τον Μάκη Κατσαβάκη.

Τα «λιοντάρια», όμως, εξακολουθούν να... αγκομαχούν στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κι έτσι η περίπτωση του Κάμπος επανήλθε στο προσκήνιο, με τον Βραζιλιάνο προπονητή να είναι πια μια ανάσα από το να γίνει κάτοικος Σερρών.

Οι δύο πλευρές, λοιπόν, τα έχουν βρει ουσιαστικά και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ο άλλοτε τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, του Ατρόμητου και του Άρη θα βρεθεί στην πόλη της Μακεδονίας για να πιάσει δουλειά.

Πάντως, ο 58χρονος κόουτς θα πρέπει πρώτα να αποδεσμευθεί από τη βραζιλιάνικη Ρεσέντε, με το θέμα να είναι τυπικό ωστόσο. Στο μεταξύ, από τη στιγμή που το ματς με τον Εργοτέλη δεν θα γίνει, οι άνθρωποι των «λιονταριών» έκλεισαν εκτός έδρας φιλικό με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (23/1) στις 15.00, μια και οι γηπεδούχοι έχουν με τη σειρά τους ρεπό στον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής.