Βαθμολογία

Φεύγει οριστικά από την προεδρία του Παναιγιάλειου ο Ρέλλας

Παρελθόν από τα διοικητικά ηνία του Παναιγιάλειου αποτελεί ο Αντώνης Ρέλλας. Και αυτό για τον άνθρωπο που κατάφερε να νοικοκυρέψει τους ιστορικούς «μελανόλευκους», στους οποίους χάρισε την επιστροφή στη Β’ Εθνική ύστερα από μία δεκαετία περιπλάνησης στα αλώνια και έχοντάς τους ως μία από τις μετρημένες στα δάχτυλα ομάδες που διαθέτουν άδεια!

«Φεύγω οριστικά και αμετάκλητα από την προεδρία του Παναιγιάλειου», δήλωσε ο Ρέλλας στο a-sports.gr, για να προσθέσει με νόημα: «Έχω εξουσιοδοτήσει τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Πάνο Κουτρόπουλο να τρέξει την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν. Εύχομαι και πιστεύω να πάνε όλα καλά και στις συζητήσεις με τον εκπρόσωπο του Αιγύπτιου Μοχάμεντ Μορσέντι, Δημήτρη Ανδριόπουλου… Διαφορετικά, το μέλλον του Παναιγιάλειου θα είναι αβέβαιο».

Να σημειωθεί, πάντως, ότι ο Ρέλλας θα μείνει μόνο μεγαλομέτοχος μέχρι να βρεθεί ενδιαφερόμενος, ενώ για την επόμενη μέρα στη «μαύρη θύελλα» υπήρξε συνάντηση μεταξύ των Κουτρόπουλου και Ανδριόπουλου. Το ραντεβού κράτησε τέσσερις ώρες, με τον εκπρόσωπο του Αιγύπτιου να μη δίνει οριστική απάντηση για τις προθέσεις τους, θέλοντας προφανώς να κερδίσει χρόνο.

Αν και κάτι τέτοιο, βέβαια, τη δεδομένη χρονική στιγμή αποτελεί «μαχαιριά» για το αύριο των «μελανόλευκων», αφού η όποια καθυστέρηση μόνο περαιτέρω προβλήματα αναμένεται να προκαλέσει…

Στο μεταξύ, στα αμιγώς αγωνιστικά, ο Παναιγιάλειος στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό την Κυριακή (24/1) θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Δημήτρη Σανδραβέλη, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.