Βαθμολογία

«Όσοι βιάζονται να ξεγράψουν τον ΟΦΗ θα το μετανιώσουν...»

Η ήττα από τον Φωστήρα έφερε πολύ μακριά τον ΟΦΗ από τον στόχο της ανόδου στη Β' Εθνική, ωστόσο οι ιθύνοντες των Ηρακλειωτών έστειλαν μήνυμα ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος.

Μάλιστα, σε σχετική ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής την Τρίτη (19/1) τονίζεται ότι θα μετανιώσουν όσοι ήδη έχουν ξεγράψει τους «ασπρόμαυρους» και πως υπάρχουν ακόμη περιθώρια για να επιτευχθεί η άνοδος στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία.

Αναλυτικά: «Κόντρα σε αυτούς που υποστηρίζουν ότι η ομάδα μας, μετά την ήττα απο τον Φωστήρα, θα εγκαταλείψει την προσπάθεια για την άνοδο, έχουμε να πούμε ένα. Ότι είναι βαθιά νυχτωμένοι. Προφανώς είναι οι ίδιοι, οι οποίοι στην υπόθεση των 6 βαθμών, μας είχαν εκ των προτέρων καταδικασμένους, αλλά μετά την δικαίωση, έκαναν ότι πανηγυρίζουν, καθώς δεν μπορούσαν να κρύψουν την ντροπή τους, για αυτά που υποστήριζαν.

Η ομάδα μας έμεινε πράγματι πίσω στην βαθμολογία, αλλά όχι μόνο δεν τα παρατάμε, αλλά θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερη δύναμη την προσπάθειά μας και αυτό θα το δείτε πολύ σύντομα. Όσοι βιάζονται να ξεγράψουν τον ΟΦΗ θα το μετανιώσουν. Ελπίδες και περιθώρια υπάρχουν για να χτυπήσουμε την κατηγορία και αυτό θα κάνουμε.

Είμαστε σίγουρα προβληματισμένοι με την εικόνα της ομάδας μας στο παιχνίδι με το Φωστήρα και την έλλειψη πάθους, που έδειξε η ομάδα μας, αλλά αυτό είναι κάτι που θα μας απασχολήσει εσωτερικά.

Εκείνο που είναι βέβαιο, είναι ότι η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ έθεσε από την αρχή στόχο την άνοδο της ομάδας και αυτός ο στόχος θα συνεχίσει να υπάρχει μέχρι το τέλος. Κανείς μας δεν έχει το δικαίωμα να τα παρατήσει. Έχουμε κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να την αφήσουμε στη μέση. Και για αυτό να είναι βέβαιοι όλοι οι φίλοι του ΟΦΗ».