Βαθμολογία

ΝΟΛ: Πρώτο φιλικό για τα κορίτσια του πόλο

Την Κυριακή 17/01/2016 στο κλειστό κολυμβητήριο του Ε.Α.Κ. Λάρισας διεξήχθη το πρώτο φιλικό παιχνίδι της χρονιάς για τα κορίτσια του πόλο. Στον φιλικό αγώνα με την ομάδα της Ν.Ε.Λαμίας συμμετείχαν για το Ν.Ο.Λ. κορίτσια από τα τμήματα των κορασίδων και των mini κορασίδων.

Σκοπός του παιχνιδιού ήταν η αποκόμιση εμπειριών από τα κορίτσια στα πλαίσια της συνεχούς προετοιμασίας,  για τη συμμετοχή τους στα επερχόμενα
πρωταθλήματα των κατηγοριών τους. Υπο την καθοδήγηση του προπονητή τους Ευαγγελού Γιώργου, η σύσταση της ομάδας είχε ως εξής:

Τέρπου Αθηνά, Ντίρλα Παναγιώτα, Σαμαρά Αντριάνα, Λαμπρονίκου Ραφαέλα, Καλογιάννη Δέσποινα, Κατσογιάννη Γλυκερία, Τσιάρα Βασιλική και
(με φιλική συμμετοχή, καθώς τα κορίτσια ανήκουν στο τμήμα της συγχρονισμένης κολύμβησης)  Μπουλογιάννη Ιουλία, Μπότση Αφροδίτη.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει της μικρές πολίστριες και τον προπονητή τους για τον πολύ ωραίο αγώνα που μας χάρισαν και τους εύχεται καλή συνέχεια στην προετοιμασία τους.

Ξεκινούν το Σάββατο 23/01/2016 Έως και την Κυριακή 24/01/2016 τα «Νικητήρια 2016» αγώνες κολύμβησης προαγωνιστικών κατηγοριών 9 - 10 -
11 και 12 ετών, που θα διεξαχθούν στο Κολυμβητήριο «Βασίλης Πολυμέρος» στη Ν.Ιωνία Βόλου. Οι μικροί κολυμβητές του Ν.Ο.Λ. είναι έτοιμοι να προσπαθήσουν, για την επίτευξη των στόχων τους και για την ανάδειξη της δουλειάς που έχουν κάνει με τους προπονητές τους.

Ο Ν.Ο.Λ. θα συμμετάσχει στους αγώνες με 73 παιδιά ηλικίας 9 έως 12 ετών, υπό τη στήριξη και την καθοδήγηση των προπονητών τους Γεωργίου Νίκου, Παπαναγιώτου Ηλία και Μαξιμιάδη Κώστα. Το Δ.Σ. του συλλόγου εύχεται ολόψυχα στους αθλητές και τους προπονητές τους καλή επιτυχία.