Βαθμολογία

Παπαϊωάννου: «Στόχος μας είναι η 4άδα»

Προσωπική απόφαση του Πανουργιά Παπαϊώαννου αποτέλεσε η απομάκρυνση του Γιώργου Βαζάκα της Λαμίας. Ο ιδιοκτήτης της «κυανόλευκης» ΠΑΕ μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του FM-1, αναφέρθηκε στους στόχους του, τις αλλαγές και τις τελευταίες κινήσεις του.

Κυρίως, όμως, θέλησε να στείλει μήνυμα σε όσους «προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα», όπως χαρακτηριστικά είπε. Εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα με τα Χανιά διευκρινίζοντας πως η ομάδα έχει πρόβλημα στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παπαϊωάννου: «Η ομάδα μετά την Ζάκυνθο ήθελε οπωσδήποτε αλλαγές. Δική μου ευθύνη και η αλλαγή του Βαζάκα, με τον οποίο δεν έχω τίποτα προσωπικά, αλλά αυτή είναι η τύχη του προπονητή και το ξέρει και ο ίδιος.

Υπάρχουν 5-10 άνθρωποι που κάθονται και κριτικάρουν μόνο. Δεν μπορούν να μας κάνουν τίποτα. Δεν τους υπολογίζω. Αν πραγματικά ενδιαφέρονται για την Λαμία το έχω πει πολλές φορές πως διαθέτω δωρεάν τις μετοχές. Μία που θα μπουν στα γραφεία και μία που θα πάμε στον συμβολαιογράφο.

Όσον αφορά το παιχνίδι με τα Χανιά, το θέλαμε πολύ και μπράβο στα παιδιά. Αλλά μετά από 2 ακόμη αγώνες με Αχαρναϊκό και Ελευσίνα θα κάνουμε ταμείο. Τότε θα δούμε που είμαστε και πού μπορούμε να φτάσουμε. Η προσπάθεια μας είναι να τερματίσουμε μέσα στην 4αδα για να μπορούμε να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω. Αν δεν είμαστε εκεί, δεν θα είμαι ικανοποιημένος.

Την παραμονή την έχουμε εξασφαλίσει. Αν ήταν μέχρι εκεί δεν χρειαζόταν ούτε μεταγραφή ούτε διόρθωση. Ο στόχος μας είναι η 4αδα. Γι’ αυτό δεν έχει κλείσει ο κύκλος των μεταγραφών. Υπάρχουν κάποιες αδυναμίες βλέπω παίκτες, η τελική εικόνα θα είναι στις 31 Ιανουαρίου».

Τέλος απευθυνόμενος στους αγνούς φιλάθλους, ο ιδιοκτήτης ομάδας τόνισε: «Είναι η πλειονότητα που στηρίζουν την ομάδα και αγωνιούν γι’ αυτήν. Τους δίνω ένα μεγάλο μπράβο που αψήφησαν το τσουχτερό κρύο και βρέθηκαν στις κερκίδες του ΔΑΚ την Κυριακή. Αν βρισκόταν ένας τρόπος να είναι πιο κοντά και στα εκτός έδρας ίσως ήταν καλύτερα».