Βαθμολογία

Μαραντάς: «Κομβικό το ματς με τον Απόλλωνα»

Δύο βαθμούς πέταξε στην Κρήτη ο ΑΟΤ, ο οποίος πηγαίνει έτσι με μεγαλύτερη πίεση στο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης προκειμένου να μη μείνει κι άλλο πίσω.

Μετά το 1-1 με τον Εργοτέλη ο Γιώργος Μαραντάς παρουσιάστηκε προβληματισμένος με την εικόνα των Τρικάλων, αλλά τόνισε πως ακόμη υπάρχει πολύς δρόμος. Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του OTE TV:

«Παιχνίδι με δύσκολες καιρικές συνθήκες στο πρώτο ημίχρονο, ευτυχίσαμε να πετύχουμε ένα γκολ παρόλο που ήταν τυχερό. Είχαμε και άλλη μία ευκαιρία. Απέναντί της είχαμε μία πολύ καλή ομάδα, που πήρε και διπλό στην Κέρκυρα. Ήταν ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Στο δεύτερο ημίχρονο αδικαιολόγητα κάτσαμε πίσω μέχρι το 70'. Στο τελευταίο τέταρτο προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε αλλά δυστυχώς το γκολ δεν ήρθε. Κοιτάμε την επόμενη μέρα, το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα.

Για το ενδεχόμενο άλλης μεταγραφής: «Έχουμε συζητήσει με τον πρόεδρο μήπως πάρουμε έναν μεσοεπιθετικό ή έναν φορ αλλά να είναι καλύτερος. Έχω ξαναπεί ότι έχουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, δεν υπάρχει λόγος απλώς να έρθει ένας ακόμα».

Για το αν είναι κρίσιμο το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης: «Όπως είδατε όλα τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα. Νομίζω ότι ο Εργοτέλης είναι υπολογίσιμος αντίπαλος. Κάθε ματς είναι τελικός, δεν θέλουμε να έχουμε απώλειες βαθμών. Το ματς με τον Απόλλωνα είναι κομβικό. Αν τον κερδίσουμε θα είμαστε πολύ κοντά και θα έχουμε και το ψυχολογικό αβαντάζ. Οι ομάδες αυτές είναι πολύ δυνατές και μπορούν να κάνουν ζημιά σε κάθε έδρα».

Για τα προβλήματα του Εργοτέλη: «Δυστυχώς αυτό που συμβαίνει στον Εργοτέλη δεν είναι καθόλου καλό. Επικρατεί σε πολλές ομάδες. Είναι καθρέφτης της κοινωνίας μας. Είναι κρίμα να βρίσκεται σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση μία τόσο μεγάλη ομάδα. Αξίζει να μείνει στην κατηγορία, αλλά πρέπει να υπάρχει μία βιώσιμη λύση. Δεν γίνεται να μην πληρώνονται. Συμβαίνει και αλλού αυτό. Ελπίζω να βρεθεί μία λύση.