Βαθμολογία

Επιθετική ανακοίνωση της Τριγλίας Ραφήνας

Επίθεση σε μερίδα φιλάθλων της εξαπέλυσε η διοίκηση της Τριγλίας Ραφήνας τη Δευτέρα (18/1). Οι «κιτρινόμαυροι» βάλλουν κατά αυτών που έριξαν ένα αντικείμενο σε εντός έδρας αγώνα της ομάδας για τον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και υποχρεώνουν τον σύλλογο να καταβάλει το ποσό των 2.500 ευρώ στην ΕΠΟ, την στιγμή που τα έσοδα δεν επιτρέπουν για τέτοιου είδους έξοδα.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: «Είθισται σε περίπτωση επιτυχίας μίας ομάδας ή μίας σφαγιαστικής διαιτησίας, το ποδοσφαιρικό σωματείο να εκδίδει ένα δελτίο τύπου και να πανηγυρίζει ή να καταγγέλλει. Το να φτάνει όμως ένας σωματείο, με λαμπρή ιστορία και αποδεδειγμένο ήθος, όπως ο Αθλητικός Όμιλος Τριγλίας Ραφήνας, να εκδίδει δελτίο τύπου και να καταγγέλλει πρακτική κάποιων ανεγκέφαλων οπαδών του, τότε μιλάμε για το θέατρο του παραλόγου.

Μία ομάδα που στήθηκε στην αρχή της χρονιάς με πολύ μόχθο, ατελείωτα ξενύχτια, πολύ χρόνο και χρήμα (από αυτό που ποτέ δεν είχαμε), να καταφέρνει να τελειώνει τον πρώτο γύρο αήττητη και δεύτερη στην βαθμολογία, είναι μεγάλο κρίμα να ακυρώνεται όλη η προσπάθεια της από λίγους "τριγλιάρες" που θεώρησαν σωστό αντί να ενισχύσουν το σωματείο, να πετάνε καφέδες και άλλα αντικείμενα εντός του αγωνιστικού χώρου και να δίνουν αφορμή στην ΕΠΟ να μας τιμωρεί με την εξοντωτική ποινή των 2.500 ευρώ.

Όλοι εσείς κύριοι "τριγλιάρες" μάλλον νομίζετε ότι την ομάδα την διοικούν πάμπλουτοι άνθρωποι, που για το κέφι τους θα σκορπίσουν και μερικές χιλιάδες ευρώ σε πρόστιμα, για να δείξουμε τι σκληροπυρηνική έδρα έχουμε και τι άνδρες οπαδούς διαθέτει η Ραφήνα. Ή νομίζετε ότι ο νέος αθλητικός νόμος είναι παιχνιδάκι και απλώς χαϊδεύει παραβατικές συμπεριφορές.

Σύσσωμο το Δ.Σ. κάνει θερμή παράκληση, τέτοια φαινόμενα και τέτοιες συμπεριφορές να μην επαναληφθούν. Γιατί εάν ξαναγίνουν τέτοιου είδους περιστατικά, θα αναλάβουμε δράση και το αποτέλεσμα δεν θα αρέσει σε κανέναν.

Τέλος καλούμε, με αρχή τον επόμενο εντός έδρας αγώνα, όλους τους Ραφηνιώτες οπαδούς της ομάδας μας, με κόσμιο τρόπο αλλά ταυτόχρονα θερμό και χωρίς ακρότητες, με την μαζική τους προσέλευση στο γήπεδο, να δώσουν ώθηση στους παίκτες μας για μία ακόμη νίκη και να απομονώσουν όσους θερμόαιμους πάνε να βλάψουν τα συμφέροντα της ομάδας μας. Ο πρόεδρος Σολδάτος Ευάγγελος, ο γενικός γραμματέας Κοζής Κωνσταντίνος».