Βαθμολογία

Ψυρόπουλος: «Δώσαμε την ψυχή μας»

Το εγκώμιο των παικτών του έπλεξε ο Κώστας Ψυρόπουλος για την εμφάνισή τους και τη νίκη στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Ο Φωστήρας επικράτησε με 1-0 των Κρητικών την Κυριακή (17/1) και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το τρίποντο αυτό έφερε, όπως είναι λογικό, χαμόγελα στις τάξεις της ομάδας του Ταύρου, με τον προπονητή της να κάνει λόγο για πάθος των ποδοσφαιριστών του στο συγκεκριμένο ματς, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει με πολύ καλά λόγια για τον ΟΦΗ.

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, με μια ιστορική ομάδα. Ο ΟΦΗ δεν πρέπει να αγωνίζεται εδώ. Σεβαστήκαμε τον αντίπαλο, όπως κάνουμε με κάθε ομάδα. Παίζουμε σε κάθε παιχνίδι για το αποτέλεσμα. Ξέραμε ότι το τερέν δεν ευνοεί ποιοτικές ομάδες, όπως ο ΟΦΗ. Δώσαμε και την ψυχή μας και τα καταφέραμε. Είχαμε μεγάλο πάθος και δύναμη σαν ομάδα», δήλωσε και πρόσθεσε:

«Μετά την αποβολή του ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ, κοιτάξαμε να διασφαλίσουμε το αποτέλεσμα. Τα καταφέραμε και αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα μας. Έχουμε δουλέψει πολύ και δίκαια είμαστε πρώτοι».

Όσο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος σχολίασε: «Έχει δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα. Χρειάζεται να παραμείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο. Στο ποδόσφαιρο το 70% είναι οι στημένες φάσεις. Έχουμε δουλέψει πάνω σε αυτό. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αλλά θα βλέπουμε και τα αποτελέσματα των αντιπάλων. Όλα θα κριθούν στις τελευταίες εβδομάδες».