Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Νίνη η Σαρλερουά

Την απόκτηση του Σωτήρη Νίνη ανακοίνωσε και επίσημα η Σαρλερουά το απόγευμα της Δευτέρας (18/1). Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού συμφώνησε σε όλα με τον βελγικό σύλλογο και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, το οποίο θα έχει διάρκεια δύο ετών με οψιόν ανανέωσης για ακόμα δύο χρόνια. «Η Σαρλερουά και ο Σωτήρης Νίνης έφτασαν σε συμφωνία. Ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για δυο χρόνια συν οψιόν για άλλα δυο χρόνια με την ομάδα μας.

Ο Νίνης ήταν ένας από τους πιο νεαρούς ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στην Super League σε ηλικία 16 ετών και εννιά μηνών και είναι ο πιο νέος σκόρερ στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδος (33 συμμετοχές, 3 γκολ). Ο Σωτήρης εκτός του ότι είναι ο πιο νέος παίκτης που σκόραρε με την Εθνική Ελλάδος ήταν επίσης στην Εθνική Ελλάδος U19 που έφτασε στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το 2007. Επίσης ανακηρύχθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα του τουρνουά.

Ο Σωτήρης Νίνης (1.73ύψος , 70 κιλά) γεννήθηκε στις 3 Απριλίου 1990 και παίζει ως μέσος χρησιμοποιώντας και τα δυο πόδια. Η οικογένεια της Σαρλερουά καλωσορίζει τον Νίνη και του εύχεται τα καλύτερα με τη φανέλα της ομάδας», αναφέρει η ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της Σαρλερουά και παραθέτει επιπλέον το βιογραφικό του παίκτη.