Βαθμολογία

Πήραν θέση οι παίκτες στα Χανιά

Θέση για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Χανιά πήραν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Οι παίκτες της κρητικής ομάδας εξέδωσαν ανακοίνωση τη Δευτέρα (18/1), με την οποία γνωστοποιούν ότι δεν θα τους καταβάλλονται οι αμοιβές τους από την πρώτη ημέρα του Φεβρουαρίου.

Η εξέλιξη αυτή είναι αποτέλεσμα της παραίτησης του Παναγιώτη Μποτσιβάλη από την προεδρία του συλλόγου, με τους ποδοσφαιριστές να ξεκαθαρίζουν ότι το μέλλον τους θα κριθεί από το αν θα υπάρξουν αλλαγές στα διοικητικά της ομάδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Εμείς οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Χανιά, ύστερα από τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις και ύστερα από την παραίτηση του κ. Παναγιώτη Μποτσιβάλη, αισθανόμαστε την υποχρέωση να τοποθετηθούμε δημόσια απέναντι στο φίλαθλο κόσμο της ομάδος.

Έως και σήμερα, ο πρόεδρος ήταν συνεπής στις οικονομικές μας απαιτήσεις και πληροφορούμαστε πως από 1η Φεβρουαρίου δεν θα μπορούμε να πληρωθούμε διότι η ομάδα θα είναι ακέφαλη. Η κατάστασή μας, είναι σε αβεβαιότητα και η οικογένεια μας και το μέλλον μας, κρίνεται από το μέλλον της ομάδος.

Οι αρχηγοί της ομάδος
Χάρης Μπριλάκης
ΤάσοςΠαγώνης
Ως εκπρόσωποι όλων των ποδοσφαιριστών».