Βαθμολογία

«Δεν υπάρχει πρωτάθλημα, υπάρχει ο κάθε τελικός»

Ο Δημήτρης Σπανός έκανε το ντεμπούτο στον πάγκο της Λαμίας την Κυριακή (17/1) και η νίκη με 3-0 επί των Χανίων τον γέμισε με ικανοποίηση. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο έμπειρος τεχνικός την χαρακτήρισε ως κομβικής σημασίας και τόνισε πως κάθε ματς για την ομάδα του είναι σαν «τελικός».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σπανός: «Κάναμε μια ώριμη εμφάνιση που είχε αρχή, μέση και τέλος. Στα πρώτα 25 λεπτά μπήκαμε πολύ δυνατά πετύχαμε το γκολ είχαμε κάποιες τελικές και στην ουσία δυσκολευτήκαμε λίγο στο τελευταίο 15λεπτο του πρώτου ημιχρόνου από τις στημένες επιθετικές φάσεις. Το δεύτερο ημίχρονο μας ανήκει ολοκληρωτικά με καλή ανάπτυξη και κυκλοφορία γρήγορη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση. Πετύχαμε τα γκολ δημιουργήσαμε κι άλλες ευκαιρίες.

Ήταν ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας σήμερα και είχε μια καλή εικόνα η ομάδα. Έχουμε φτάσει σε μια καμπή του πρωταθλήματος που στη νίκη δεν πρέπει να πανηγυρίζουμε ποτέ υπερβολικά και στην ήττα να μη στεναχωριόμαστε σαν να χάσαμε το πρωτάθλημα.

Για εμάς δεν υπάρχει πρωτάθλημα, υπάρχει «τελικός». Ο κάθε «τελικός» των επόμενων αγωνιστικών. Με αυτή τη φιλοσοφία θα προχωρήσουμε και νομίζω έτσι θα πρέπει να συνεχίσουμε αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό.

Ευχαριστώ τα παιδιά για τη προσπάθεια και τη δουλειά που έκαναν από την αρχή της εβδομάδας. Τις σκέψεις τις δικές μου τις κατέθεσαν πάρα πολύ καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο και θεωρώ ότι αυτή η ομάδα μπορεί να πάει πολύ μακριά. Ο Ρίζος ήταν εκτός αποστολής λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Τώρα βλέπουμε μόνο το ματς με τον Αχαρναϊκό και όχι να κάνουμε σερί νικών γιατί είναι επικίνδυνο στο τέλος να αποτύχει η ομάδα. Έχουμε στο μυαλό μας και στη φαντασία μας το αποτέλεσμα που θέλουμε να πάρουμε αλλά όλα αυτά πρέπει να τα δείξουμε στο γήπεδο».