Βαθμολογία

Παρασκευόπουλος: «Βάλτε πλάτη, μια πόλη, μια ομάδα»

Ο Παναιγιάλειος πέτυχε μία μεγάλη νίκη την Κυριακή (17/1) απέναντι στον Πανσερραϊκό και ο Χρήστος Παρασκευόπουλος ξέσπασε στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε. Ο υπηρεσιακός τεχνικός αναφέρθηκε στην κατάσταση που υπάρχει στον σύλλογο και ζήτησε την στήριξη όλων, προκειμένου η ομάδα να μπορέσει να συνεχίσει στη Β’ Εθνική.

Μεταξύ άλλων, ο Παρασκευόπουλος τόνισε: «Ήταν πολύ οριακό για εμάς το παιχνίδι. Το διαχειριστήκαμε πολύ καλά. Οι παίκτες ήταν αφοσιωμένοι στην τακτική και προσηλωμένοι στον στόχο και την στρατηγική. Δουλέψαμε πολύ, ξέραμε τις αδυναμίες του αντιπάλου και είχαμε ένα στόχο. Το ματς για εμάς ήταν ένας τελικός.

Τα παιδιά έβγαλαν πάθος, θέληση και δύναμη. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τρεις, τέσσερις ευκαιρίες και ένα δοκάρι. Υπερτερούσαμε σε όλες τις γραμμές. Στο δεύτερο ανεξήγητα οπισθοχωρήσαμε. Ίσως ήταν ψυχολογικό, ίσως λόγω των αλλαγών που έκανε ο κόουτς για να μας μπερδέψει. Κάναμε τις απαραίτητες αλλαγές και φτάσαμε στη νίκη.

Αφιερώνω τη νίκη στον πρόεδρο, όπως και όλη η ομάδα για τη γιορτή του. Αυτή τη στιγμή που περνάμε άσχημες στιγμές πρέπει όλοι να βάλετε πλάτη. Χρειάζεται να γίνει πράξη το μία πόλη, μία ομάδα και όλοι να υψώσουμε ασπίδα γύρω από τους παίκτες και τον σύλλογο. Θεωρώ ότι αυτό θα γίνει. Η διοίκηση έχει τις καλύτερες προθέσεις. Θέλω και ευελπιστώ ότι τα προβλήματα θα λυθούν. Ας γίνουμε μια οικογένεια. Όσο είμαι στην ομάδα και την υπηρετώ προσπαθώ να περάσω στα παιδιά πράγματα και αυτό που έχουν καταφέρει με κάνει ευτυχισμένο και ευλογημένο που είμαι απέναντί τους. Είναι παλικάρια. Μπορεί να είμαι νεαρός προπονητικά, αλλά όσο διάστημα είμαστε μαζί τους βγάζω το καπέλο και είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Προστατεύστε την ομάδα, πόσο μάλλον τώρα».