Βαθμολογία

Δημητρίου: «Ίσα-ίσα ζουν κάποιοι»

Πριν από μερικές ημέρες η διοίκηση του Πανσερραϊκού προχώρησε σε μειώσεις συμβολαίων. Γεγονός που επηρέασε σαφώς την εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο την Κυριακή (17/1) και έφερε την ήττα με 1-0, σύμφωνα με τον Παύλο Δημητρίου. Ο τεχνικός των «Λιονταριών» εξέφρασε την αντίθεση του με την πράξη της διοίκησης και τόνισε πως το έμψυχο δυναμικό πρέπει να ενισχυθεί πολύ περισσότερο.

Συγκεκριμένα, ο Δημητρίου είπε: «Μετά από ένα δύσκολο ταξίδι, γιατί ο κακός ήταν καιρός ήρθαμε να διεκδικήσουμε κάτι θετικό. Από ό,τι φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε σε καμία στιγμή στο ματς. Ο Παναιγιάλειος ήταν πολύ καλύτερος και προηγήθηκε.

Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε λίγο, είχαμε κατοχή και προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι για να ισοφαρίσουμε. Δεν ήμασταν καλοί στις τελικές ενέργειες και πάσες. Δεν κάναμε σουτ και φυσιολογικά το ματς τελείωσε 1-0.

Οπωσδήποτε οι μειώσεις συμβολαίων έχουν αντίκτυπο. Γιατί οι παίκτες δεν παίρνουν… τα χρήματα. Δεν είναι ότι θα τους κόψεις και έχουν να ζήσουν. Ίσα-ίσα ζουν κάποιοι και κάποιοι άλλοι δεν έχουν ούτε να ζήσουν. Αν τους κόψεις κι άλλα η ζωή δυσκολεύει. Είναι επόμενο να συζητείται αυτό και να δημιουργείται πρόβλημα.

Ήταν, όμως ένα θέμα που το συζητούσαν όλη την εβδομάδα και επηρέασε τη ομάδα. Θεωρώ ότι η ομάδα όπως ήταν έπρεπε να ενισχυθεί. Τώρα χρειάζεται κι άλλο μετά τις αποχωρήσεις. Να έρθουν περισσότεροι για να είμαστε ανταγωνιστικοί»