Βαθμολογία

«Να τελειώσουμε την άνοδο όσο πιο γρήγορα μπορούμε»

Με τους τρεις βαθμούς έφυγε από την Κρύα Βρύση ο Άρης την Κυριακή (17/1) και μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Μάρκος Ντούνης τόνισε ότι ο στόχος των «κίτρινων» είναι να «καθαρίσουν» την άνοδο στη Β' Εθνική το συντομότερο δυνατό.

Παράλληλα, ο μεσοεπιθετικός των Θεσσαλονικέων ανέφερε ότι θα μπορούσαν εκείνος και οι συμπαίκτες του να έχουν φτάσει σε μια πιο ευρεία επικράτηση από το τελικό 1-2.

«Ήταν το πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς. Θέλαμε να είμαστε απολύτως έτοιμοι απέναντι σε μία αν μη τι άλλο μέτρια ομάδα. Παίξαμε σε έναν πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Προσπαθήσαμε για το αποτέλεσμα από νωρίς, δεχθήκαμε όμως ένα πολύ γρήγορο γκολ.

Η ισοφάριση, όμως, ήρθε άμεσα. Πετύχαμε στη συνέχεια ένα ακόμα τέρμα, όμως χάσαμε ταυτόχρονα και πολλές ευκαιρίες. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς για να τελειώσουμε την άνοδο όσο πιο γρήγορα μπορούμε», ανέφερε αρχικά ο Ντούνης.

Και ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος του Άρη πρόσθεσε: «Η εμφάνισή μας ήταν πολύ καλή και παρά τον αγωνιστικό χώρο χάσαμε πολλές ευκαιρίες για να πετύχουμε κι άλλα γκολ. Είχαμε τουλάχιστον 4-5 κλασικές ευκαιρίες, που αν σκοράραμε θα υπήρχε ένα βαρύ σκορ για τον αντίπαλο.

Είμαστε ικανοποιημένοι από το ότι δημιουργούσαμε ευκαιρίες, απλά δεν σκοράραμε περισσότερα τέρματα. Η αντίπαλη ομάδα ήταν αρκετά ανταγωνιστική, αλλά δεν μπορούσε κατι παραπάνω από το τέρμα που πέτυχε».