Βαθμολογία

Εντός έδρας ήττα για τον Οικονόμο

Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης γνώρισε εντός έδρας ήττα από τον Θεσπρωτό με 0–2, σκορ που είχε διαμορφωθεί από το ημίχρονο. Στο 14' ο Πέντσας με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε το Γούπο, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1–0.

Ένα λεπτό αργότερα ο Θεσπρωτός είχε ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του. Ο Στεφανίδης έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Γούπου και στην επαναφορά απομάκρυναν σε κόρνερ. Για να φτάσουμε στο 42ο λεπτό του αγώνα, όταν από εκτέλεση κόρνερ του Θεσπρωτού, ο Σιάτρας άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του με το 0-2 να είναι γεγονός.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Οικονόμος προσπάθησε να αντιδράσει, όμως δεν ήταν αποτελεσματικός. Πρώτη του φάση στο 59΄όταν ο Παπαγεωργίου έκανε μία επέλαση από τα δεξιά, έκανε και δυνατό σουτ, όμως σημάδεψε την εξωτερική πλευρά των διχτύων.  Η τελευταία ευκαιρία του αγώνα ήρθε στο 85΄όταν από σέντρα του Καμπέρη, ο Σιάτρας έκανε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Καλτέκης-Φώλλας): Γούπος, Μάνικος, Μαχαίρας, Σιάτρας, Κορομηλάς, Σενκάι, Παπαγεωργίου (70’ Καψιώχας), Γκαμπέτας, Νάνος, Καμπέρης, Καραβασίλης (46’ Τόλιος).

Θεσπρωτός (Χατζηπέτρος): Κωνσταντάκος, Ηλίας, Πανταζής (83’ Θεοδώρου), Μήτσης, Καρύδης, Μώκος, Σουκρήογλου (48’ Τέλλος), Μπίκας (87’ Κοζάκης), Στεφανίδης, Πέντσας, Καβαλάρης.

Διαιτητική τριπλέτα: Θεοδωρόπουλος, Δημόπουλος (Φλώρινας), Μπαλιάγκας (Κοζάνης).