Βαθμολογία

Νίκη στην επανάληψη οι Ατρόμητοι Λάρισας

Ο Χείμαρρος Μαρμαρινής φιλοξένησε και ηττήθηκε απο τους Ατρόμητους/Θύελλα Λάρισας με 0-2. Και τα δύο γκολ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο είχαν ευκαιρίες με τους Μπατσογιάννη δύο φορές και με τον Μάρκου χωρίς αποτέλεσμα.

Χαμένες ευκαιρίες είχαν και οι φιλοξενούμενοι με τους Ζιάκα, Γερακίνη και Κωστούλα. Στην επανάληψη ο Χείμαρος απείλησε με τους Νάστο Γ. και Μπατσογιάννη. Οι Ατρόμητοι όμως άνοιξαν το σκορ στο 75' με τον Τσιακούλη να πετυχαίνει το δοκάρι και τον Κωστούλα να παίρνει την επαναφορά για το 0-1. Το τελικό 0-2 θα γίνει στο 90' με το σουτ του Μπαούση.                                                

Χείμαρρος Μαρμαρινής (Γιάννης Μπουνάκας): Μπρούσας, Μάρκου, Μιχαλόπουλος, Μεσινιάτης, Παράφορος (46' λ.τ Τασούλας), Περδηκούλης, Κουκούμης Αλ., Αγγέλης (55' Μπικάκης), Μπατσογιάννης, Ρουμολίνο (85' Κουκούμης Β.), Νάστος Γ.                       

Ατρόμητοι/Θύελλα Λάρισας (Θοδωρής Βουτυρίτσας): Στεφούδης, Τσιρογιάννης, Τσάκουλης, Κοντομάνος, Μάρης, Τσιανάκας, Τόπης, Πινακάς (82′ Μπαούσης), Γερακίνης (57′ Χατζής), Κωστούλας, Ζιάκας.                                                                                                                                              

Διαιτητική τριπλέτα: Γρηγοριάδης, Τσατσαρώνης, Σκέτος.

Βασίλης Παπαχατζής