Βαθμολογία

Ισοπαλία στο Αρμένιο

Αρμένίο και Αστήρ Μελισσοχωρίου βγήκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2 σε ένα παιχνίδι με δραματικό φινάλε αφού οι φιλοξενούμενοι ισοφάρησαν στο 87' με τον Κουτσογιάννη.                              

Το Μελισσοχώρι ήταν αυτό που πρηγήθηκε στο 35' με τον Λιάγκα να ευστοχεί σε πέναλτι. Το πέναλτι ήταν σε χέρι αμυντικού. Ακόμη έχασαν και δύο ευκαιρίες με τον Ζαφειρίου.                                       

Στην επανάληψη στο 50' συγκεκριμένα θα γίνει το 1-1. Ο Χότζα θα ανατραπεί στην περιοχή και ο Χιούσα θα ευστοχήσει στο πέναλτι. Μάλιστα οι γηπεδούχοι θα κάνουν την ανατροπή στο 70' με τον Καψούρη. Στο 75' ο Χότζα είχε δοκάρι όπως δοκάρι είχε και ο Καψούρης στο 80'.Στο 87' όμως ο Κουτσογιάννης με απευθείας εκτέλεση φάουλ θα μοιράσει τους βαθμούς.                                                       

Να αναφέρουμε οτι οι φιλοξενούμενοι κάνουν παράπονα για δύο πέναλτι που δεν δόθηκαν σε ανατροπή του Ζαφειρίου και Λάιου. Ακόμη ευχαριστούν το Αρμένιο για την φιλοξενεία.                                            

Δόξα Αρμενίου (Τάκης Τζίκας): Κουβελάς, Καραμπουτάκης, Γιανούχος, Σεσκλιώτης, Σπανός (40′ Ψάρρας), Χατζόπουλος (55′ Στούκας), Καψούρης, Χιούσα, Χότζα, Ρενάτο, Καμπανάς (60′ Ξέρας).

Αστέρας Μελισσοχωρίου (Βασίλης Ταχτιντής): Λόζος Αγγ., Λάιος, Καραπέτσας, Λόζος Κ., Τάτσιος, Λιάγκας, Χατζής (55′ Μπαρτζώκας), Νούσιας, Δημόπουλος (72′ Κουτσογιάννης), Ζαφειρίου, Μητσάκος.                                            

Διαιτητική τριπλέτα: Τσακνάκης, Γιαντσής, Αθανασούλας.

Βασίλης Παπαχατζής