Βαθμολογία

Νόλης: «Δίκαιο το αποτέλεσμα»

Χαρακτηρίζοντας πολυτέλεια για την κατηγορία την ΑΕΛ ο Δημήτρης Νόλης τόνισε πως αν η Ζάκυνθος ισοφάριζε σε 1-1 στις ευκαιρίες που είχε, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα.

Με δηλώσεις του μετά την ήττα από τους «βυσσινί» με 2-0 ο υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας του Ιονίου ανέφερε: «Ξέραμε θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Η ομάδα της ΑΕΛ είναι το πρώτο φαβορί για την άνοδο. Υπήρχε μια διαφορά δυναμικότητας. Προσπαθήσουμε να εμποδίσουμε την ΑΕΛ να αναπτύξει επιθετικό παιχνίδι γιατί διαθέτει την ποιότητα για γκολ ανα πάσα στιγμή. Δεν το καταφέραμε αλλά δεν ήταν ό,τι καλύτερο να ξεκινάς από το 1ο λεπτό πίσω στο σκορ. Προσπαθήσαμε να βγάλουμε συνδυαστικό παιχνίδι όμως ήταν αρκετά δύσκολο γιατί οι αντίπαλοι αμύνονταν σωστά. Αν βάζαμε ένα γκολ σε αυτές τις ευκαιρίες που είχαμε σίγουρα θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Παρόλα αυτά το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Η Λάρισα είναι μια πολυτέλεια γι αυτή την κατηγορία και ελπίζω να πάρει την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ».

Εκ μέρους των παικτών μίλησε ο Νίκος Λέκκας τονίζοντας: «Ήρθαμε να παίξουμε ένα δύσκολο ματς με την καλύτερη στην κατηγορία ομάδα. Μπήκαμε λίγο μουδιασμένα, δεχτήκαμε ένα πολύ γρήγορο γκολ που μας πάγωσε και δεχτήκαμε και ένα δεύτερο στο τέλος.  Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο συγκεντρωμένα. Αλλά δεν καταφέραμε πολλά πράγματα. Η Λάρισα δεν είναι γι αυτή την κατηγορία και ελπίζω να ανέβει στην πρώτη κατηγορία γιατί εκεί ανήκει».