Βαθμολογία

Παπαδόπουλος: «Μπορούσαμε τη νίκη»

Με τον βαθμό της ισοπαλίας αποχωρεί από τη Λιβαδειά ο Ηρακλής, ο οποίος πήρε το 1-1 στο δημοτικό στάδιο της πόλης από τους Βοιωτούς. Ο Νίκος Παπαδόπουλος ήταν ικανοποιημένος από τους παίκτες του μετά τη λήξη της αναμέτρησης, είπε πως η ομάδα του ήταν ανώτερη και πως μπορούσε να έχει πάρει τους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες. Στη μεγαλύτερη διάρκειά του ήμασταν καλύτεροι. Θα μπορούσαμε να έχουμε φύγει με τη νίκη.

Το γκολ που δεχτήκαμε θα μπορούσαμε να το έχουμε αποφύγει, αν είχαμε καθαρό μυαλό να τη βγάλουμε κόρνερ. Αυτά γίνονται. Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές γιατί προσπάθησαν όσο καλύτερα μπορούσαν σε αθλητικά πλαίσια κάτω από δύσκολες συνθήκες. Όσο για τη συνέντευξη Τύπου, είπε σε αυτή αναλυτικά:

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Πατούσαμε καλύτερα από τον αντίπαλο στο γήπεδο. Θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει το γκολ που δεχτήκαμε αν είχαμε καθαρό μυαλό. Τέτοια λάθη γίνονται όμως. Στάθηκε πολύ καλά η ομάδα. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, αν τελειώναμε καλύτερα τις φάσεις που μας δόθηκαν. Παλέψαν τα παιδιά, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είμαστε στεναχωρημένοι που δεν κερδίσαμε, πρέπει όμως να δούμε τη συνέχεια. παίξαμε κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες. Πήραμε ένα βαθμό και πρέπει να ξεκουραστούμε.

Η ομάδα είναι κουρασμένη. Ευτυχώς έχουμε μέρες μπροστά μας, μέχρι το παιχνίδι με τον Πλατανιά. Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της ψυχής μου τον κόσμο που ήρθε. Πήρε δύναμη από αυτούς η ομάδα. Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο να βοηθήσει τα παιδιά αυτά που δίνουν τα πάντα».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Πλατανιά: «Το επόμενο παιχνίδι είναι κλειδί για να πάμε ψηλότερα. Αν το κερδίσουμε θα κοιτάμε πιο ψηλά γιατί ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια. Αυτό το παιχνίδι πρέπει να το κερδίσουμε».

Για τα ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ: «Έχω πει το κύπελλο μας ενδιαφέρει. Θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Παίζουμε με έναν καλό αντίπαλο. Δεν θα είμαστε εκείνη η ομάδα που παίξαμε στο ΟΑΚΑ. Θα γίνουν δύο σημαντικά παιχνίδια και η τακτική θα δώσει την πρόκριση. Εμείς περιμένουμε να επιστρέψουν παίκτες και σίγουρα περιμένουμε και τις μεταγραφές. Θα είναι σημαντικό για την ομάδα».

Για τις αλλαγές: «Ήθελα να κάνω πιο μπροστά την αλλαγή, αλλά είχαμε ένα θέμα με τον Καρασαλίδη, είχε ένα χτύπημα και δεν ξέραμε αν είναι οκ. Ήθελα να κάνω πιο επιθετική την ομάδα, όμως εκεί χάσαμε τον χρόνο με τον Τέλη».

Για μεταγραφές και αν αυτές καθυστερούν: «Το ιδανικό θα ήταν να είχαμε κάποιους παίκτες. Δεν είναι εύκολο πράγμα. Ο πρόεδρος μιλάει με τους παίκτες, είναι σε διαπραγματεύσεις. Το σημαντικό είναι να γυρίσουν πίσω τα παιδιά του ρόστερ μας που έχουν μικροπροβλήματα. Πιστεύω θα έχω κάποιους από αυτούς στο επόμενο παιχνίδι. Ένας που θα έρθει δεν θα χρειαστεί χρόνο. Ξέρει καλά το πρωτάθλημα».

Για Λεοζίνιο, Κεϊτά: «Ο Λεοζίνιο είναι πολύ κοντά για να «τελειώσει» η μεταγραφή του. Εγώ για τους δύο παίκτες είπα είναι στη λίστα. Δεν χάθηκε και ο κόσμος αν ο Κεϊτά πάει αλλού, εξάλλου δεν ήταν πρώτος στη λίστα με τους χαφ που θέλουμε».