Βαθμολογία

Μάντζιος: «Ήμασταν καλύτεροι»

Πίεσε, είχε ένα δοκάρι και κάποιες ακόμη καλές ευκαιρίες, όμως, η νίκη τελικά δεν ήρθε για τον Λεβαδειακό το Σάββατο (16/1) κόντρα στον Ηρακλή, με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ.

Οι Βοιωτοί συνολικά έδειξαν καλύτερη εικόνα. Βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ, δεν πατούσαν καλά στα πρώτα λεπτά, αλλά στη συνέχεια ανέβηκαν και είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Αυτό τόνισε και ο Άκης Μάντζιος μετά το τέλος της αναμέτρησης με τις δηλώσεις του στη NOVA. Ωστόσο, το τρίποντο δεν ήρθε και έτσι, όπως είπε, οι παίκτες του θα πρέπει τώρα να ξεκουραστούν για να νικήσουν την Τετάρτη (20/1) τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά: «Αν εξαιρέσουμε το πρώτο τέταρτο που ήμασταν νωχελικοί και φάγαμε ένα πανεύκολο γκολ εύκολο, ήμασταν καλύτερη ομάδα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είχαμε και ευκαιρίες και προυποθέσεις με μία καλή τελική πάσα να κάνουμε γκολ. Τώρα έχουμε άλλο ένα δύκοσολο ματς, πρέπει να ξεκουραστούμε για να το κερδίσουμε. Οι συνθήκες ήταν δύσκολες».

Όσο για τη συνέντευξη Τύπου, σε αυτή είπε: «Συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Ήμασταν καλύτερη ομάδα και έπρεπε να κερδίσουμε και βάσει εικόνας και βάσει ευκαιριών. Δεχτήκαμε ένα αστείο γκολ και έπρεπε να κυνηγήσουμε το σκορ. Βγάλαμε ευκαιρίες, είχαμε δοκάρι, πετύχαμε και ένα γκολ.

Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια. Θέλουμε ξεκούραση, έχουμε δύσκολο πρόγραμμα με συνεχή παιχνίδια. Έχουμε προβλήματα, δεν μπορούμε να φρεσκάρουμε την ομάδα και θα πρέπει να βρούμε λύσεις εκ των έσω για να πάρουμε και στη συνέχεια τα αποτελέσματα που θέλουμε.

Ψάχνουμε ένα δημιουργικό χαφ, έχουμε πρόβλημα εκεί και θα μας δώσει λύσεις. Η ομάδα σήμερα, είχε πάθος, θέληση, έτρεξε αλλά δεν πετύχαμε δεύτερο γκολ και κάπως έτσι δεν κερδίσαμε».