Βαθμολογία

Λουτσέσκου: «Τα βάζω περισσότερο με την τύχη»

Λίγος δείχνει ο ένας βαθμός για την Ξάνθη στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, καθώς οι Ακρίτες ήταν σαφέστατα καλύτεροι κι έχασαν πολλές ευκαιρίες. Αυτό είναι σύνηθες φαινόμενο σύμφωνα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος τα έβαλε με την τύχη τονίζοντας πως η ομάδα του θα έπρεπε στα τελευταία παιχνίδια να έχει σαφώς περισσότερους βαθμούς.

Αναλυτικά όσα είπε: «Τι να πούμε... Ήταν μια καλή Ξάνθη με πολλές ευκαιρίες, δυστυχώς ότι και να γίνεται στην περιοχή μας είναι γκολ. Κάνουμε πολλές φάσεις για να φτάσουμε ώστε σε μια ισοπαλία. Η κακή εβδομάδα με Λεβαδειακό, Λάρισα και Πλατανιά φαίνεται πώς μας αδικεί.

Με Βέροια, ΠΑΣ Γιάννενα, ΑΕΚ και σήμερα αντί να είχαμε δέκα γκολ και περισσότερους πόντους... έχουμε μόνο τρεις. Για να αναλύσω το παιχνίδι, βρήκαμε ευκαιρίες, πιέσαμε, κάποιες φορές ο Ατρόμητος βγήκε στην κόντρα και είναι λογικό αυτό να συμβεί, και προηγήθηκε με ένα υπέροχο γκολ του Ούμπιδες.

Θέλω να συγχαρώ την ομάδα για την αντίδραση της μετά το 0-1. Πρέπει να αποδεχτούμε την ισοπαλία. Προχωράμε με ανάλογη εικόνα. Η ομάδα έπαιξε καλά γενικά, δεν νομίζω οτι η απουσία του Παπαστεριανού ήταν τόσο σημαντική αν και είναι σημαντικός ποδοσφαιριστής, βρήκαμε λύσεις αλλά τα βάζω περισσότερο με την τύχη φέτος παρά με τις απουσίες».