Βαθμολογία

«Δωρίσαμε δύο γκολ, αλλά πεισμώνουμε για την συνέχεια»

Ως «δώρα» χαρακτήρισε ο Σάκης Θεοδοσιάδης τα πρώτα δύο τέρματα του Απόλλωνα, στη νίκη με 3-1 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας το Σάββατο (16/1) για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής. Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» υποστήριξε πως το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης και επεσήμανε πως η Αναγέννηση θα βρει τον τρόπο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και άμεσα.

Τόσο ο Θεοδοσιάδης, όσο και ο Μπλέντι που μίλησε μετά, ευχήθηκαν περαστικά στον ποδοσφαιριστή της Καρδίτσα, τον Γιώργο Μοσχάκη, που την Πέμπτη (14/1) τραυματίστηκε σοβαρά στην προπόνηση και όπως όλα δείχνουν χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θεοδοσιάδη: «Θα ξεκινήσω λέγοντας, πρώτα απ’ όλα, περαστικά στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Γιώργο Μοσχάκη, ο οποίος στην προπόνηση τραυματίστηκε σοβαρά. Σαν ποδοσφαιρικό τμήμα του ευχόμαστε περαστικά και ξέρει ότι θα είμαστε κοντά του και θα τον βοηθήσουμε στη δύσκολη στιγμή που περνάει.

Από εκεί και πέρα στο παιχνίδι, χωρίς να θέλω να αδικήσω την προσπάθεια του Απόλλωνα, το σκορ μας αδικεί. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο και το ματς έγινε ακόμη πιο δύσκολο από τις καιρικές συνθήκες και για τις δύο ομάδες. Στην ουσία, δωρίσαμε και δώσαμε σήμερα στον αντίπαλο την ευκαιρία να διαχειριστεί καλύτερα ψυχολογικά το παιχνίδι, γιατί στο πρώτο 10λεπτο αδρανήσαμε στην αμυντική μας λειτουργία και έτσι ο αντίπαλος κατάφερε να βάλει δύο γκολ και να βάλει τις βάσεις για να διαχειριστεί σωστά το παιχνίδι.

Αυτό που κρατάω εγώ, παρόλο που δεχτήκαμε την ψυχρολουσία με τα δύο γκολ πάρα πολύ νωρίς, οι ποδοσφαιριστές μου δεν παράτησαν το ματς, παλέψανε καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, έχοντας και σαν ανασταλτικό παράγοντα το γήπεδο και πιστεύω ότι αν είχαμε τύχη στις δύο συνεχόμενες φάσεις στο 30′-40′ του α’ ημιχρόνου, θα μπορούσαμε να βάλουμε ένα γκολ και να ξαναμπούμε στο παιχνίδι. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε. Στο β’ ημίχρονο, χωρίς φάσεις ο αντίπαλος πάλι από μία στημένη μπάλα κατόρθωσε και έβαλε το τρίτο γκολ και εκεί τελείωσε το παιχνίδι.

Σίγουρα δεν είχαμε στα δύο εντός έδρας παιχνίδια τα αποτελέσματα που θέλαμε. Δεν πήραμε τους βαθμούς που ενδεχομένως υπολογίζαμε. Κρατάμε όμως την προσπάθεια. Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Δυναμώνουμε, πεισμώνουμε για τη συνέχεια κι από αύριο αρχίζουμε την προετοιμασία μας για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Πραγματικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Δεν έχω κανένα παράπονο, γιατί τα δώσανε όλα απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει στόχο τον πρωταθλητισμό και μέσα σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Κλείνοντας, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Απόλλωνα για τη σημερινή του νίκη, καλή συνέχεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος και να πετύχει τους στόχους του. Φυσικά, να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο που παρόλο που οι καιρικές συνθήκες ήταν δύσκολες, ήρθε για ακόμη μία φορά στο γήπεδο και καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ενθάρρυνε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας».

Από την πλευρά του, ο Μούτσα Μπλέντι υποστήριξε πως η ομάδα του στάθηκε άτυχη και θα μπορούσε το αποτέλεσμα να είναι διαφορετικό: «Παίζαμε ένα δύσκολο παιχνίδι με μία ομάδα που έχει στόχο το πρωτάθλημα. Εμείς κάθε αγωνιστική προσπαθούμε για τη νίκη και δουλεύουμε μόνο για τη νίκη. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε σήμερα. Πιστεύω ότι δωρίσαμε το ματς σήμερα, διότι από δικά μας λάθη δώσαμε δύο γκολ στον αντίπαλο.

Παρόλα αυτά εμείς προσπαθήσαμε, αλλά δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας στο α’ ημίχρονο ώστε να μειώσουμε και να το παλέψουμε μέχρι τέλους. Στο β’ ημίχρονο πάλι προσπαθήσαμε, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίχτες μου, γιατί παρόλο που βρεθήκαμε πίσω, προσπαθήσαμε όλοι μαζί με το τεχνικό τιμ να γυρίσουμε το ματς, ή έστω να μειώσουμε και να ισοφαρίσουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την συμπαράσταση γιατί παρόλο που χάναμε μας χειροκροτούσε και να δώσω τις ευχές μου στο συμπαίχτη μας, ώστε να αναρρώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται».