Βαθμολογία

Ανακοίνωση της Α.Ε. Καραϊσκάκης με αιχμές

Η δικαίωση της Νίκης Βόλου και του ΟΦΗ στην υπόθεση των -6 βαθμών από την περσινή τους παρουσία στη Σούπερ Λίγκα είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση της διοίκησης της Α.Ε. Καραϊσκάκης. Σύμφωνα με τα όσα είχαν ειπωθεί στο έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Τρίτης (12/1), υπήρξε εισήγηση περί αποχώρησης των Αρτινών από το πρωτάθλημα!

Ένα ενδεχόμενο που προφανώς δεν μπορούσε να εφαρμοστεί, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο σύλλογος της Ηπείρου προηγείται στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και αποτελεί το φαβορί για άνοδο στη Β’ εθνική.

Έτσι το Σάββατο (16/1), η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση για το ματς της Κυριακής (17/1) στη Φιλιππιάδα, με αντίπαλο τον τοπικό Εθνικό και έριξε σπόντες προς την ΕΠΟ.

Αναλυτικά αυτή αναφέρει: «ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, μιας και την εβδομάδα που μας πέρασε είδαμε για μια ακόμα φορά την ΕΠΟ να εφαρμόζει το νέο ΚΑΠ κατά περίπτωση και να μην αντιμετωπίζει τις ομάδες τις Γ’ Εθνικής ισάξια, εμείς θα κάνουμε το καθήκον μας και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε ώστε να δούμε την ομάδα μας στη Β’ Εθνική.

Έτσι αυτή την Κυριακή 17/01/2016, η ομάδα μας θα αγωνιστεί εκτός έδρας στην γειτονική Φιλιππιάδα με αντίπαλο την ομάδα του Εθνικού Φιλιππιάδας στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Φιλιππιάδας με ώρα έναρξης του αγώνα στις 15.00. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κατσικογιάννης Αλέξανδρος (Ηπείρου) με βοηθούς τους Μωυσιάδη Βασίλειο (Γρεβενών) και Στεφούλη Αθανάσιο (Γρεβενών).

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΟΜΑΔΑΡΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΦΕΤΟΣ Η ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ!».